Οι Pokémon fans ανακάλυψαν ότι ο Ash είχε αλλάξει κάποτε όνομα στον Pikachu (ΦΩΤΟ)

Το οποίο κράτησε μόνο για λίγο
18 Ιουλίου 2022 11:59
Οι Pokémon fans ανακάλυψαν ότι ο Ash είχε αλλάξει κάποτε όνομα στον Pikachu (ΦΩΤΟ)

Μερικοί θαυμαστές των Pokémon ανακάλυψαν ότι ο πρωταγωνιστής των manga/anime, ο Ash, είχε αλλάξει κάποτε το όνομα στον λατρεμένο του Pikachu! Αναμενόμενα, αυτό προκάλεσε τρομερή έκπληξη σε πολλούς, αφού αν υπάρχει κάτι σταθερό σε αυτό το franchise όλα αυτά τα χρόνια, είναι η σχέση μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων, οι οποίοι έχουν μείνει αχώριστοι, από το πρώτο επεισόδιο της anime σειράς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όσοι έχετε παρακολουθήσει το σόου ή έχετε διαβάσει το manga, θα γνωρίζετε ότι αυτοί οι δύο είναι οι καλύτεροι φίλοι, με τον Ash να τον αποκαλεί πάντα με το όνομά του, επιλέγοντας έτσι, να μην του το αλλάξει. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, σε κάποια φάση, όντως ο Ash άλλαξε το όνομα του δικού του Pikachu, αλλά για πολύ λίγο. Παρόλο που αυτό είχε «θαφτεί» για τα καλά στο πέρασμα του χρόνου και χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί, μερικοί fans μόλις το ανακάλυψαν.

Το διαφορετικό όνομα που είχε δώσει ο Ash στον Pikachu:

Όπως επισήμανε ο χρήστης του ResetEra, Taco_Human, το 3ο κεφάλαιο του Pokemon manga “The Electric Tale of Pikachu”, το οποίο ακολουθεί τα ίδια γεγονότα με το anime, δείχνει τον Ash να συζητά διάφορα ονόματα που έχει δώσει στα Pokémon του. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που έχει ο Ash, λοιπόν, λέει ότι κάποτε αποκαλούσε τον Pikachu “Jean Luc Pikachu”, μία ξεκάθαρη αναφορά στον θρυλικό Jean Luc Picard του Star Trek. Μάλιστα, υπάρχει και εικόνα με τον Pikachu να φοράει μία κονκάρδα από το Star Trek στο στήθος του.

Δείτε την εικόνα από το manga παρακάτω:

Σαφώς, όπως θα γνωρίζετε, αυτό το όνομα δεν ήρθε για να μείνει. Αντιθέτως, το αγαπητό κίτρινο πλάσμα του Ash, είναι σα να μην άλλαξε ποτέ και θα παραμείνει για τους fans ο λατρεμένος...Pikachu!