Το Jujutsu Kaisen 0 είναι από τις πιο επιτυχημένες anime ταινίες όλων των εποχών

Βρίσκεται ήδη στην 7η θέση
03 Μαΐου 2022 12:58
Το Jujutsu Kaisen 0 είναι από τις πιο επιτυχημένες anime ταινίες όλων των εποχών

Το Jujutsu Kaisen 0 συνεχίζει να προβάλλεται σε επιλεγμένα σινεμά παγκοσμίως και μόλις έγινε γνωστό ότι έβγαλε περίπου $170,000 στην Ιαπωνία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, το φιλμ παίζεται και στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία και έχει συνολικά έσοδα μέχρι στιγμής $185,993,759.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Jujutsu Kaisen 0 να βρίσκεται ήδη στην 7η θέση με τις πιο επιτυχημένες εμπορικά anime ταινίες όλων των εποχών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το εν λόγω φιλμ βρίσκεται πίσω από θρυλικές ταινίες όπως τα Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train, Spirited Away, Howl's Moving Castle, Ponyo, your name. και Weathering With You.

Επιπροσθέτως, το Jujutsu Kaisen 0 παραμένει η 15η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών στην Ιαπωνία και έχει ήδη τα περισσότερα κέρδη στο ιαπωνικό box office από το 2021 μέχρι σήμερα και ξεπέρασε μέχρι και το Evangelion: 3.0+1.0: Thrice Upon A Time.

Το Jujutsu Kaisen 0 είναι prequel του manga και σε αυτό δούλεψε το MAPPA στούντιο, ενώ το διανέμει το Toho. Επίσης, η Viz Media κυκλοφόρησε το manga του Jujutsu Kaisen 0 τον Ιανουάριο του 2021.

Μάλιστα, οι Sunghoo Park και Hiroshi Seko σκηνοθέτης και σεναριογράφος (αντίστοιχα) του anime, δούλεψαν στην εν λόγω ταινία, ενώ το cast περιλαμβάνει γνωστά ονόματα. Συγκεκριμένα, η Megumi Ogata, η οποία έχει δώσει τη φωνή του Shinji Ikari στο Neon Genesis Evangelion, καθώς και η Kana Hanazawa βρίσκονται στο cast του Jujutsu Kaisen 0.

Το Jujutsu Kaisen 0 ακολουθεί την ιστορία του Yuta Okkotsu, ενός μαθητή γυμνασίου που υποφέρει από μια κατάρα από την αείμνηστη φίλη του. Έτσι, θα γνωρίσει τον Satoru Gojo, έναν μάγο που τον γράφει σε ένα νέο σχολείο για να μάθει Jujutsu τέχνες για να μάθει να μάχεται στις κατάρες και να απελευθερωθεί.

Το Jujutsu Kaisen 0 προβάλλεται σε επιλεγμένα σινεμά παγκοσμίως από τον περασμένο Μάρτιο.

Tags: