Vampire in the Garden: Το νέο anime του Netflix έχει βρικόλακες και ό,τι άλλο φαντάζεστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλωσήρθατε σε ένα κόσμο γεμάτο βαμπίρ
29 Μαρτίου 2022 12:03
Vampire in the Garden: Το νέο anime του Netflix έχει βρικόλακες και ό,τι άλλο φαντάζεστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Vampire in the Garden”, του ολοκαίνουργιου anime που έρχεται σε σκηνοθεσία του Ryotaru Makihara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο Attack on Titan. Μάλιστα, τους χαρακτήρες έχει επιμεληθεί εδώ ο Tetsuya Nishio των Naruto, YuYu Hakusho, Cowboy Bebop και Evangelion.

Με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι πως η ιστορία επικεντρώνεται σε κάποιους ανθρώπους, αφού έχασαν τον πόλεμο ενάντια στους βρικόλακες. Τώρα, είναι προστατευμένοι από ένα τείχος φωτός σε μια μικρή πόλη, αν και πρέπει να αποκρούσουν κάποιους εισβολείς, ώστε να ζήσουν και πάλι ειρηνικά.

Το trailer μάς παρουσιάζει κάποιες σημαντικές πτυχές της ιστορίας, με την πρωταγωνίστρια την Momo να βρίσκεται στη υπό κατάρρευση όταν συνειδητοποιεί ότι ένας βρικόλακας “την έχει βάλει στο μάτι”. H Momo και αυτός ο βρικόλακας που ονομάζεται, Fine, πρόκειται να δημιουργήσουν έναν δεσμό αφού πιστεύουν ότι υπάρχει ένα μέρος που ονομάζεται "Eden", στο οποίο μπορούν να συνυπάρχουν βρικόλακες και άνθρωποι.

Το Vampire in the Garden θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer.