Πρώτο trailer από τη νέα επική animated ταινία του Superman

Έρχεται μέσα στη χρονιά
25 Ιουνίου 2020 09:52
Πρώτο trailer από τη νέα επική animated ταινία του Superman

Μέσα από το IGN ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την επερχόμενη animated ταινία Superman: Man of Tomorrow. Οι νέες περιπέτειες του διάσημου ήρωα της DC πρόκειται να καταφθάσουν μέσα στο καλοκαίρι απευθείας σε digital μορφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το cast πλαισιώνουν μεταξύ άλλων οι Darren Criss, Alexandra Daddario, Brett Dalton, Ryan Hurst, Ike Amadi και Zachary Quinto.

Στην υπόθεση θα δούμε φυσικά τον Clark Kent όπου η ζωή του γίνεται αρκετά δύσκολη με την άφιξη του Lobo και του Parasite, οι οποίοι βάζουν στο στόχαστρο την Metropolis. Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για την πλοκή, ωστόσο παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Chris Palmer, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tim Sheridan, με παραγωγό τον Butch Lukic.

Το Superman: Man of Tomorrow αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player παρακάτω.