Το Green Lantern: Beware My Power είναι η νέα ταινία του “DC’s Animated Universe” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι
06 Μαΐου 2022 14:12
Το Green Lantern: Beware My Power είναι η νέα ταινία του “DC’s Animated Universe” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το νέο trailer του Green Lantern: Beware My Power, η οποία ταινία σηματοδοτεί τη νέα προσθήκη στο “DC’s Animated Universe”. Το φιλμ πρόκειται να επικεντρωθεί στον John Stewart, ο οποίος παλεύει με τη δύναμη και τις ευθύνες του να γίνει ξαφνικά o Green Lantern.

Στο Green Lantern: Beware My Power, ο πρώην πεζοναύτης John Stewart βρίσκεται σε ένα παράξενο στάδιο στη ζωή του και αυτό περιπλέκεται περισσότερο όταν λαμβάνει ένα εξωγήινο δακτυλίδι, που του δίνει τις δυνάμεις του Green Lantern. Δυστυχώς, το δαχτυλίδι αυτό δε “συνοδεύεται” από κάποιες οδηγίες, αλλά από μία ορδή διαπλανητικών δολοφόνων που τείνουν να εξαφανίσουν κάθε Green Lantern στο σύμπαν.

Τώρα, με τη βοήθεια του Green Arrow και των Adam Strange και Hawkgirl, αυτός ο απρόθυμος στρατιώτης πρέπει να ταξιδέψει στην καρδιά ενός γαλαξιακού πολέμου του Rann/Thanagar και με κάποιο τρόπο να πετύχει εκεί που οι άλλοι Green Lantern δεν κατάφεραν.

Πρωταγωνιστούν οι: Aldis Hodge (Black Adam, Leverage), Jimmi Simpson (Westworld), Ike Amadi, Brian Bloom, Jamie Gray Hyder, Mara Junot, Jason J. Lewis, Keesha Sharp, Simon Templeman, Rick D. Wasserman, Sunil Malhotra και Nolan North.

Το Green Lantern: Beware my Power θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και Blu-Ray μορφή στις 26 Ιουλίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.