O Τεντόγλου έκανε ξανά πόζα του Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο (BINTEO)

Και αφιέρωσε μετά τη νίκη του στον πρωταγωνιστή του One Piece
25 Αυγούστου 2023 13:00
O Τεντόγλου έκανε ξανά πόζα του Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο (BINTEO)

Ο Μίλτος Τεντόγλου "πέταξε" για ακόμη μια φορά, σημειώνοντας άλμα στα 8.52μ. και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στην Βουδαπέστη. Ο 25χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημά του αλλά δεν ξέχασε πως το anime του One Piece του δίνει μια...ώθηση πριν από κάθε του αγώνα και προσπάθεια. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελικού στο άλμα εις μήκος, ο Τεντόγλου έδειξε ξανά την αγάπη του στο One Piece και τον Luffy D. Monkey. Έτσι, χαμογέλασε στην κάμερα κάνοντας την πόζα που παραπέμπει στο Gear 5 και την αναβίωση του Luffy ως Joy Boy. 

Μάλιστα, μετά την ιστορική του νίκη που τον στέλνει απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024, ο Τεντόγλου έκανε μια από τις χαρακτηριστικές, μοναδικές δηλώσεις του. Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Γρεβενός πρωταθλητής είπε χαριτολογώντας: "Το μετάλλιο το αφιερώνω στον Luffy. Τo Gear 5 με βοήθησε.

Δείτε τη στιγμή που ο Τεντόγλου έκανε την πόζα Gear 5 του Luffy στο 01:27: 

Το X(πρώην Twitter) φυσικά ξετρελάθηκε και ειδικά οι anime fans που έπιασαν ξανά την αναφορά που έκανε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου. Ακολουθούν μερικά από τα tweets: 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που πανηγύρισε πριν από μια μεγάλη του επίδοση ο Μίλτος Τεντόγλου, καθώς το ίδιο έκανε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Εκεί όπου πριν κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλμα εις μήκος, έκανε την πόζα για την Gear 2 μορφή του Luffy