Το One Piece “έριξε” το ίντερνετ και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος

Οι fans με ανυπομονησία περίμεναν την άφιξη του Gear 5
06 Αυγούστου 2023 12:51
Το One Piece “έριξε” το ίντερνετ και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος

Το One Piece συνεχίζει να ανεβάζει το hype στα ύψη είτε αυτό αφορά κάποιο νέο επεισόδιο της anime σειράς, είτε το manga. Μέχρι και η live-action σειρά του Netflix που θα παίξει στο τέλος του Αυγούστου έχει κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, το γνωστό anime κατάφερε να ρίξει το Crunchyroll και άλλα streaming sites για έναν και μόνο λόγο.

Όπως μαθαίνουμε από το X, το γνωστό anime site, Crunchyroll, έπεσε, καθώς κατέφθασε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του One Piece με αριθμό 1071, όπου εκεί υποδεχόμαστε για πρώτη φορά το Gear Five. Η αναβίωση του Luffy ως Joy Boy και η εισαγωγή του Gear Five ήταν ο λόγος πολλά sites έπεσαν, καθώς οι servers τους γέμισαν από κόσμο που διψούσαν να δουν το νέο επεισόδιο.

Άλλα sites που έπεσαν με την άφιξη του επεισοδίου ήταν τα 9anime, Zoroanime και Animepahe, ενώ και στο X (Twitter) η σειρά κατάφερε να αποκτήσει περισσότερα από 100.000 tweets μέσα σε λίγα λεπτά και έγινε trending στην εν λόγω πλατφόρμα.

Προσοχή ακολουθούν spoilers για το προηγούμενο επεισόδιο του One Piece:

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Luffy ηττήθηκε από τον Kaido και οι ελπίδες όλου του πληρώματος χάθηκαν εντελώς, ενώ θεωρούσαν ότι ο πρωταγωνιστής πέθανε. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, με μία επικών διαστάσεων μουσική, ο Luffy μετατράπηκε σε Joy Boy και άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους τους fans. Οπότε, ελέω αυτού του cliffhanger, όλοι έτρεξαν να δουν τη συνέχεια.

Αξίζει να αναφερθεί, η Megumi Ishitani ανέλαβε το επεισόδιο 1071, η οποία είναι ο σκηνοθέτρια μερικών από των καλύτερων επεισοδίων που έχει δει η σειρά όλα αυτά τα χρόνια.

Tags: