One Piece: Διακοπή ενός μήνα για το manga λόγω θέματος υγείας του Eiichiro Oda

Η ανακοίνωση που έβγαλε επίσημα ο δημιουργός του One Piece
07 Ιουνίου 2023 16:23
One Piece: Διακοπή ενός μήνα για το manga λόγω θέματος υγείας του Eiichiro Oda

O mangaka του One Piece, Eiichiro Oda ανακοίνωσε ένα παρατεταμένο διάλειμμα στην παραγωγή του διασημότερου και μακροβιότερου manga του πλανήτη. Σε ανακοίνωσή του δημιουργού του One Piece έγινε γνωστό ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου arc και για να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες για την 25η επέτειο της σειράς manga θα κάνει μια παρατεταμένη παύση. 

Θα σταματήσουν να κυκλοφορούν νέα τεύχη του στο Weekly Shonen Jump Magazine για 4 ολόκληρες εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 27 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου. Ωστόσο το επόμενο κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει κανονικά στο 32ο τεύχος του Weekly Shonen Jump. 

Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι πρέπει να προετοιμαστεί και να ξεκουραστεί για το Final Arc του One Piece αλλά γιατί αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας. Στο σύντομο μήνυμα του που έκανε το γύρο των social media και μεταφράστηκε ο Oda αναφέρει πως πάσχει από αστιγματισμό υψηλού βαθμού και θα πρέπει να κάνει εγχείρηση. 

"Ξέρω πως εδώ και λίγο καιρό μιλάω για το One Piece και το ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της ιστορίας του, αλλά θα πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να φτιάξω τα μάτια μου. Θα κάνω μια επέμβαση ώστε να εκτοξεύω λέιζερ από τα μάτια μου. Ξέρω ότι πολύς κόσμος θα ανησυχεί παρόλο που το παίρνω στην πλάκα, οπότε ας το ξεκαθαρίσω" έγραψε χαρακτηριστικά ο Oda. "Το πρόβλημα συνεχίζεται και εμποδίζει τη δουλειά μου...οπότε όταν θα επιστρέψω θα βλέπω καλύτερα! Και θα μπορώ να πετάω λέιζερ από τα μάτια". 

Το πρόγραμμα της anime σειράς του One Piece ωστόσο δε διακόπτεται και θα συνεχίσει κανονικά με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα. 

Tags: