Pokémon: Ένα συγκινητικό βίντεο παίζει στην Ιαπωνία για το τελευταίο επεισόδιο του Ash

Ο πρωταγωνιστής του anime θα σας αποχαιρετήσει στις 24 Μαρτίου
13 Μαρτίου 2023 18:02
Pokémon: Ένα συγκινητικό βίντεο παίζει στην Ιαπωνία για το τελευταίο επεισόδιο του Ash

Ύστερα από σχεδόν 25 χρόνια, ο Ash Ketchum και ο Pikachu πρόκειται να σας αποχαιρετήσουν μια για πάντα, αφού όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η σειρά, έτσι όπως τη γνωρίζετε, θα τελειώσει. Το τελευταίο επεισόδιο του Pokémon: Aim to Be a Pokémon Master θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου και αυτή τη στιγμή σε όλη την Ιαπωνία παίζει ένα διαφημιστικό βίντεο που προκαλεί συγκίνηση στους fans.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω τραβήχτηκε από τον σταθμό Shinjuku στο Tokyo, στο οποίο βλέπουμε τεράστιες οθόνες να προβάλλουν σκηνές από το φινάλε με τον Ash και τον Pikachu.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα καταφθάσουν τα τελευταία επεισόδια του anime στα μέρη μας, αλλά αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2023.

Μπορεί οι περιπέτειες του Ash και του Pikachu να ολοκληρώνονται, όμως, η The Pokémon Company ετοιμάζει ήδη την επόμενη σειρά του franchise. Αυτή θα έχει νέα πρόσωπα που ονομάζονται Liko, Roy, Friede και Captain Pikachu και θα παίξει σε μερικές εβδομάδες στην Ιαπωνία. Επίσης, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα δείτε και Pokémon και από τα πρόσφατα παιχνίδια Scarlet και Violet.

Το νέο trailer της καινούργιας σειράς των Pokémon αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστές

Όσον αφορά τη νέα σειρά, θα είναι η πρώτη φορά που μετά από 25 χρόνια σχεδόν, θα δείτε άλλα κεντρικά πρόσωπα. Οι Riko και Roy είναι από το Paldea Region, ενώ θα υπάρχουν και τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Μάλιστα, πολλοί fans πιστεύουν ότι η Riko είναι η κόρη του Ash ή σχετίζεται με εκείνον κατά κάποιον τρόπο, αφού στο πρόσφατο trailer φαινόταν καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του Ash.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: