Το νέο trailer της καινούργιας σειράς των Pokémon αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστές

Θα παίξει τον Απρίλιο στην Ιαπωνία
03 Μαρτίου 2023 17:41
Το νέο trailer της καινούργιας σειράς των Pokémon αποκαλύπτει τους πρωταγωνιστές

Η The Pokémon Company έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από την ολοκαίνουργια σειρά των Pokémon που θα λαμβάνει χώρα στο Paldea Region. Το σόου αυτό θα παίξει σε μερικές εβδομάδες στην Ιαπωνία και αυτό σημαίνει ότι θα δείτε Pokémon και από τα πρόσφατα παιχνίδια Scarlet και Violet.

Η εταιρία μπορεί, λοιπόν, να προετοιμάζει το έδαφος, ωστόσο δεν αποκάλυψε ακόμα την επίσημη ονομασία της σειράς. Αξίζει να αναφερθεί, ότι εδώ θα δείτε δύο κεντρικά πρόσωπα ως πρωταγωνιστές τους Liko και Roy, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο Friede, ο οποίος έχει ως καλύτερό του φίλο, τον Captain Pikachu.

Όσον αφορά τη νέα σειρά, θα είναι η πρώτη φορά που μετά από 25 χρόνια σχεδόν, θα δείτε άλλα κεντρικά πρόσωπα. Οι Riko και Roy είναι από το Paldea Region, ενώ θα υπάρχουν και τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Μάλιστα, πολλοί fans πιστεύουν ότι η Riko είναι η κόρη του Ash ή σχετίζεται με εκείνον κάπως, αφού στο πρόσφατο trailer φαινόταν καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του Ash.

Παρόλο που όλα τα παραπάνω είναι εικασίες, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτές τις εικασίες τις βασίζουν μάλλον στο ότι η νέα σειρά κάνει "time jump".

Δείτε το νέο trailer παρακάτω.