Pokémon: Η ηθοποιός που δίνει τη φωνή της στον Ash αποχαιρετάει τη σειρά με ένα συγκινητικό τρόπο

Πλησιάζουμε στο φινάλε των επεισοδίων
13 Φεβρουαρίου 2023 20:42
Pokémon: Η ηθοποιός που δίνει τη φωνή της στον Ash αποχαιρετάει τη σειρά με ένα συγκινητικό τρόπο

Η anime σειρά των Pokémon βρίσκεται στον αέρα για περίπου 26 χρόνια όπου βλέπουμε τις περιπέτειες του Ash Ketchum και του κολλητού του, Pikachu. Πολύ σύντομα, αυτά τα δύο άτομα θα σας αποχαιρετήσουν -μάλλον- μια για πάντα και τη σκυτάλη θα πάρουν δύο ολοκαίνουργια πρόσωπα. Έτσι, θέλοντας να αποχαιρετήσει τη σειρά, η ηθοποιός που δίνει τη φωνή της στον Ash ανέβασε ένα βίντεο με την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Sarah Natochenny δημοσίευσε πριν καιρό ένα βίντεο δύο λεπτών στο TikTok, στο οποίο θέλει να σας δείξει όλα αυτά που πέρασε τα τελευταία 17 χρόνια που είναι η φωνή του Ash (στο αγγλικό dub). Εκείνη, πήρε τη σκυτάλη από την Veronica Taylor το 2006 και έκτοτε βρίσκεται σε εκατοντάδες επεισόδια.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

@sarah_natochenny My Pokémon Journey ❤️ #voiceofash #pokemon #pokémon #sarahnatochenny #ashketchum ♬ Inspired Journey Epic Motivational Trailer (instrumental) Cinematic Emotional - SymphoMix

Το anime έχει μπει στην τελική του ευθεία στην Ιαπωνία και στις 14 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα μία νέα σειρά που θα έχει πρωταγωνιστές τους Riko και Roy και θα φέρει μαζί ένα νέο region, το Paldea, από τα πρόσφατα παιχνίδια Pokémon Scarlet και Pokemon Violet.

Pokémon: Οι fans πιστεύουν ότι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η κόρη του Ash

Για την ιστορία, το λατρεμένο σόου προβλήθηκε για πρώτη φορά στο ιαπωνικό δίκτυο TV Tokyo τον Απρίλιο του 1997. Συνολικά απαρτίζεται από 25 σεζόν και πάνω από 1200 επεισόδια, στα όποια πέρα από τον Ash και τον Pikachu, βλέπουμε και ένα εναλλασσόμενο cast από άλλους χαρακτήρες.

Tags: