To Netflix ετοιμάζει live-action ταινία για το My Hero Academia

Άλλη μια διασκευή του Netflix που ο κόσμος θα βλέπει με μισό μάτι
12 Δεκεμβρίου 2022 20:53
To Netflix ετοιμάζει live-action ταινία για το My Hero Academia

Άλλο ένα διάσημο manga και anime με εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο θα λάβει την...περιποίηση του Netflix -όπως λένε και τα memes- καθώς στα σκαριά βρίσκεται η live-action ταινία του My Hero Academia

Το ότι έρχεται μια live action ταινία του my Hero Academia το γνωρίζαμε εδώ και περίπου ένα χρόνο αλλά τώρα μάθαμε πως το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής, σε παραγωγή της Legendary Entertainment. Την σκηνοθεσία της ταινίας My Hero Academia έχει αναλάβει ο Shinsuke Sato της σειράς "Alice in Borderland", ο οποίος θα κάνει το αγγλόφωνο σκηνοθετικό ντεμπούτο του παράλληλα. 

Σύμφωνα με τα Variety και THR έγινε γνωστό πως το σενάριο θα γράψει ο Joby Harold, γνωστός ως ο σεναριογράφος των "Obi-Wan Kenobi" και "Army of the Dead". 

Στο επίκεντρο της ιστορίας του My Hero Academia είναι ο Izuku Midoriya, ένα αγόρι που γεννήθηκε χωρίς υπερδυνάμεις σε έναν κόσμο όπου αυτές είναι τόσο συχνές που αποτελούν πλέον το φυσιολογικό, αλλά που ονειρεύεται να γίνει και ο ίδιος υπερήρωας. Τελικά συναντά το μεγαλύτερο ήρωα του κόσμου ο οποίος μετά από ένα συμβάν θαυμάζει τη γενναιότητα και το ηρωικό πνεύμα του Izuku και αποφασίζει να του μεταβιβάσει τη δύναμή του.

Η ιστορία ακολουθεί τον Izuku στις περιπέτειές του σε μια Ακαδημία Εκπαίδευσης Ηρώων, όπου από ένα ντροπαλό παιδί σταδιακά ωριμάζει και παράλληλα μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη δύναμη που έλαβε η οποία είναι υπερβολικά ισχυρή για να ελέγξει. Ωστόσο, η σειρά δεν εστιάζει μόνο στον πρωταγωνιστή, αλλά και στους συμμαθητές του.

Δημιουργός του "My Hero Academia" είναι ο Kohei Horikoshi και με πάνω από 65 εκατομμύρια πωλήσεις ψηφιακών και έντυπων αντιτύπων θεωρείται ως ένα από τα δημοφιλέστερα manga του πλανήτη. 

Για την ιστορία η manga σειρά προβάλλεται από το 2016 και μέχρι σήμερα μετράει έξι σεζόν. Το φινάλε της 6ης σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά cours στις 18 Ιανουαρίου 2023 και στις 19 Ιουλίου 2023 (για την Ιαπωνία).