Βρέθηκε νεκρός εργαζόμενος της Apple στα κεντρικά γραφεία της [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα
28 Απριλίου 2016 06:32
Βρέθηκε νεκρός εργαζόμενος της Apple στα κεντρικά γραφεία της [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μόλις λίγα λεπτά πριν άρχισαν να διαδίδονται ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι βρέθηκε ένα πτώμα στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας. Μέχρι στιγμής κανένας εκπρόσωπος των αρχών ή της Apple δεν σχολιάζει το περιστατικό. Ένας ρεπόρτερ ονόματι Matt Keller, από το τοπικό κανάλι ABC7 News, ανέφερε ότι το εν λόγω πτώμα εντοπίσθηκε μέσα σε αίθουσα συνεδριάσεων με ένα όπλο κοντά του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σώματα της αστυνομίας στο σημείο, ενώ νωρίτερα είχε καταφτάσει και η πυροσβεστική που αποχώρησε λίγα λεπτά μετά.

Το TMZ, μεταδίδει από την πλευρά του πως έχει στα χέρια του το ηχητικό απόσπασμα από την κλήση. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:49] Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε πως το πτώμα που βρέθηκε ήταν εργαζόμενος της Apple και πως δεν υπήρξε κάποια άλλη συμπλοκή. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/04 14:31] Η Apple εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση της, μέσω του The Verge, για το τραγικό περιστατικό και μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω. 

"Είμαστε πληγωμένοι από την τραγική απώλεια ενός νεαρού και ταλαντούχου συνεργάτη μας. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένων και των πολλών ανθρώπων που εργάστηκε εδώ στην Apple. Κοιτάζουμε να τους υποστηρίξουμε όπως μπορούμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή."

Tags: