Στον σπαραγμό του HELLBLADE 2! | Level 1

Νέο καυτό επεισόδιο
21 Μαΐου 2024 11:49
Στον σπαραγμό του HELLBLADE 2! | Level 1

Το νέο επεισόδιο της “Level 1” σειράς μόλις ανέβηκε στο InFeRnoBraVeHeart κανάλι και είναι αφιερωμένο σε ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε σήμερα! Συγκεκριμένα, ο Σάκης παίζει το Senua's Saga Hellblade II, τη νέα αφηγηματική εμπειρία της Ninja Theory.

Στο Hellblade 2 η Senua ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Το σύστημα μάχης είναι ανανεωμένο, διαφορετικό και αδυσώπητο, ενώ το παιχνίδι παραμένει το ίδιο σκοτεινό στη θεματολογία του.

Οι developers έχουν επίσης αποκαλύψει πως και για το sequel συνεργάστηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον χρησιμοποιείται και στη μουσική και τα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung".

To Hellblade II κυκλοφορεί αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S και PC (Steam και Epic Games Store), ενώ έχει εμπλουτίσει και τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Ακολουθεί το νέο Level 1 επεισόδιο.