Galaxy S24 Ultra Review -Το Καλύτερο Smartphone Της Αγοράς! + Μεγάλος Διαγωνισμός! [ΕΛΗΞΕ]

Η νέα συσκευή του Σάκη;
18 Ιανουαρίου 2024 14:46
Galaxy S24 Ultra Review -Το Καλύτερο Smartphone Της Αγοράς! + Μεγάλος Διαγωνισμός! [ΕΛΗΞΕ]

Πριν μερικές ώρες η Samsung παρουσίασε τα ολοκαίνουργια smartphones της Galaxy S24 οικογένειας, στην καρδιά της Silicon Valley, στο SAP Center στην Καλιφόρνια. Η ομάδα των Unboxholics έχει ήδη τις συσκευές στα χέρια της και όπως μπορείτε να φανταστείτε κάποιος στην ομάδα είναι πολύ, πολύ χαρούμενος!

Στο νέο βίντεο των Unboxholics, λοιπόν, ο Σάκης παρουσιάζει την ολοκαίνουργια σειρά της Samsung, με τα Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ & Samsung Galaxy S24 Ultra, όντας χρήστης του S23 Ultra για τους τελευταίους 12 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος ενδιαφερόμενος, έχει και διαγωνισμό. Ένας υπερτυχερός θα κάνει δικό του ένα Samsung Galaxy S24 Ultra!

Τα βήματα συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι:

1. Subscribe στο κανάλι των Unboxholics πατώντας εδώ.

2. Subscribe στο κανάλι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ πατώντας εδώ.

3. Γράψε σχόλιο στο βίντεο στο YouTube, που να περιλαμβάνει το Social Media username σου (στο Instagram ή στο Facebook) και το hashtag: #uhgermanoss24ultra

Η κλήρωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 05/02/2024. Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό πατώντας εδώ


ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός έληξε και ο νικητής του Galaxy S24 Ultra, όπως ανακοινώθηκε και στην σελίδα μας στο Instagram, είναι ο χρήστης @giannisel34 (Instagram). Ευχαριστούμε θερμά τον Γερμανό για το δώρο του διαγωνισμού και όλους εσάς για τις χιλιάδες συμμετοχές σας. 

Tags: