Κουκλοθέατρο: Η Πρεμιέρα

H νέα σειρά στο κανάλι των Unboxholics τώρα ξεκινά!
03 Μαρτίου 2019 18:46
Κουκλοθέατρο: Η Πρεμιέρα

Σήμερα η Κυριακή δεν είχε vlog, όμως σας επιφυλάσσουμε κάτι άλλο. Το Κουκλοθέατρο είναι μια νέα σειρά που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:00 στο κανάλι των Unboxholics. Συντονιστείτε εδώ για να δείτε πρώτοι τι σας ετοιμάζουμε!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ UNBOXHOLICS

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ;

To Κουκλοθέατρο είναι μία μίνι σειρά ολιγόλεπτων επεισοδίων, η οποία εκμεταλλεύεται την αλληλεπίδραση που προσφέρει το YouTube, μεταξύ των δημιουργών και του κοινού. Σε αυτή τη σειρά, εσείς, οι θεατές είστε αυτοί που θα καθορίσουν την εξέλιξη της ιστορίας. Όχι απλά με προκαθορισμένες επιλογές (Α ή Β), αλλά θα πάρετε στα χέρια σας ολόκληρη την πλοκή. Εσείς, λοιπόν, θα δώσετε το background των χαρακτήρων, θα προσθέσετε νέους χαρακτήρες, θα “γράψετε” τα επόμενα γεγονότα. Το project είναι δύσκολο και φιλόδοξο, αλλά θέλουμε να το τολμήσουμε.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Γενικότερα, δεν θέλουμε να υπάρχουν αυστηροί κανόνες στο “παιχνίδι” που θα παιχτεί από εδώ και στο εξής. Τα πράγματα είναι απλά. Γράψτε σε σχόλιο αυτό που θέλετε να συμβεί στη συνέχεια. Τι να κάνει ο Σάκης (οδηγός), η τραυματισμένη γυναίκα και ο μυστηριώδης άντρας; Τι έχει συμβεί μέχρι εδώ; Τι να συμβει παρακάτω; Ποιον να συναντήσουν; Πως τραυματίστηκε η κοπέλα και γιατί βρίσκεται στη μέση του δρόμου; Γιατί έτρεξε η κοπέλα μόλις είδε μέσα στο αυτοκίνητο; Όλα αυτά είναι στο χέρι σας.

Δώστε, λοιπόν, τις ιδέες σας και το σχόλιό σας ενδεχομένως να είναι αυτό που θα καθορίσει τα γεγονότα του επόμενου επεισοδίου. Βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει. Ο σκοπός είναι ένας: να κρατηθεί ζωντανός ο Σάκης (οδηγός) και να ξεμπλέξει από τη σκοτεινή ιστορία. Ο συγγραφέας που βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο είστε εσείς, το κοινό. Ό,τι του γράφετε στα σχόλια, θα τα γράφει στο χαρτί. Εμείς, ως Unboxholics, απλά θα κάνουμε μερικές παρεμβάσεις (Μουτζούρες) εκεί που χρειάζεται. Πρακτικά, θα πραγματοποιηθεί μία δημιουργική διαμάχη μεταξύ των θεατών και των δημιουργών (Unboxholics). Η μία πλευρά, θα πιέζει την άλλη και αυτές οι συγκρούσεις θα αποτυπώνονται στα επεισόδια.

Σκεφτείτε το σκηνικό του "Κουκλοθέατρο", σαν έναν εφιάλτη. Πολλές φορές εν γνώσει μας πυροδοτούμε, άρα και ελέγχουμε έναν εφιάλτη (αυτό που θα κάνετε εσείς στο Κουκλοθέατρο), αλλά ο εγκέφαλός μας θα φτιάξει μόνος του αυτό που δε θέλουμε να δούμε (αυτό που θα κάνουμε εμείς, οι Unboxholics, στο Κουκλοθέατρο). Μην ψάχνετε τις λεπτομέρειες και μην επιστρατεύετε την κινηματογραφική λογική. Όπως και στα όνειρα, έτσι και στο "Κουκλοθέατρο", όλα μπορούν να συμβούν. Οι μαριονέτες είναι στα δικά σας χέρια τωρα...