Η gamescom 2021 έφτασε! – Αναλυτικό πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδος

Ο επίλογος του gaming καλοκαιριού
24 Αυγούστου 2021 14:05
Η gamescom 2021 έφτασε! – Αναλυτικό πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδος

Σίγουρα και η φετινή χρονιά απέχει αρκετά από την κανονικότητα, αλλά τουλάχιστον το πρόγραμμα των gaming εκδηλώσεων μάς έδωσε μια ελπίδα πως σχεδόν επιστρέφουμε. Συγκεκριμένα, την αυλαία του gaming καλοκαιριού άνοιξε η E3 2021 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ψηφιακά τον Ιούνιο, ενώ τώρα ο επίλογος θα μπει με τη gamescom 2021, η οποία βρίσκεται προ των πυλών και θα έχει επίσης ψηφιακή μορφή.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η μεγαλύτερη ατραξιόν της ευρωπαϊκής έκθεσης θα είναι το gamescom Opening Night Live. Ο παραγωγός των The Game Awards, Geoff Keighley, έχει αναλάβει για μια ακόμη φορά το σόου, το οποίο υπόσχεται πως θα μας χαρίσει μια ματιά σε περισσότερα από 30 παιχνίδια. Μεταξύ άλλων αναμένεται να δούμε την επιστροφή της Saints Row σειράς, gameplay πλάνα από το Call of Duty Vanguard, καθώς και το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Μάλιστα, το σόου του Geoff θα έχει και pre-show με παρουσιαστή τον Kyle Bosman, το οποίο θα φιλοξενήσει 8 “world premieres”.

Με αφορμή τη gamescom 2021, και το Xbox έχει ετοιμάσει ένα καινούργιο σόου. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνει χωρίς τη Bethesda, η οποία ετοιμάζει δικές της μεταδόσεις στο Twitch, ξεκινώντας από τις 26 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί πως το Xbox έχει προετοιμάσει την κοινότητα, επισημαίνοντας πως δε θα υπάρξουν μεγάλες ανακοινώσεις, παρά μόνο μερικές ενημερώσεις για παιχνίδια που αναμένονται στο άμεσο μέλλον στο Xbox Game Pass και στο οικοσύστημα γενικότερα.

Τέλος, την τιμητικής του θα έχουν και τα indies, αφού κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα δούμε ένα ειδικό σόου αφιερωμένο σε αυτά στις 26 Αυγούστου, το λεγόμενο gamescom: Awesome Indies, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται και το Future Games Show: gamescom 2021 με περισσότερες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της gamescom 2021 με ώρες Ελλάδος:

Destiny 2 Witch Queen Showcase

24 Αυγούστου | 7:00 μ.μ.

Δείτε το στο Twitch


gamescom 2021 Xbox Stream

24 Αυγούστου | 8:00 μ.μ.


gamescom Opening Night Live

25 Αυγούστου | 8:30 μ.μ. | Pre-show

25 Αυγούστου | 9:30 μ.μ. | Βασικό σόου


gamescom: Awesome Indies

26 Αυγούστου | 8:00 μ.μ.


Νέα παρουσίαση του Dying Light 2

26 Αυγούστου | 9:00 μ.μ.


Future Games Show: gamescom 2021

26 Αυγούστου | 11:00 μ.μ.


Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη της gamescom 2021 και όλων των σόου της!