Gamescom 2019: Όλα όσα είδαμε στο Opening Night Live

Death Stranding, Humankind και πολλές ακόμη ανακοινώσεις
19 Αυγούστου 2019 09:03
Gamescom 2019: Όλα όσα είδαμε στο Opening Night Live

Λίγο πριν ανοίξουν και επίσημα οι πύλες της Gamescom 2019 για το κοινό και τον Τύπο, ο Geoff Keighley, παραγωγός των The Game Awards, έχει αναλάβει να μας καλωσορίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Gamescom Opening Night Live είναι ένα από τα μεγάλα events της έκθεσης, εκεί όπου σίγουρα θα δούμε κάτι καινούργιο από το Death Stranding με τον Hideo Kojima επί σκηνής. 

Βεβαίως δεν θα λείψουν εκπλήξεις, ανακοινώσεις και world premieres από το σόου του Keighley καθώς πάνω από 15 μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως οι 2K, Activision, Bandai Namco Entertainment, Bungie, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Google Stadia, Koch Media/Deep Silver, Sega, Square Enix, Sony Interactive Entertainment, THQ Nordic GmbH, Ubisoft και Xbox Game Studios θα δώσουν το παρών.

Επομένως, συντονιστείτε εδώ απόψε 19 Αυγούστου στις 21:00 για να το παρακολουθήσετε, μέσω του παρακάτω player. 


Το Opening Night Live ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και μαζί του είδαμε νέα πλάνα από αρκετά παιχνίδια. Δεν έλειπαν και οι ολοκαίνουργιες αποκαλύψεις όπως αυτή του Humankind της Sega, ενώ είδαμε και ένα απολαυστικό story trailer από το Gears 5, καθώς και τρία φρέσκα βίντεο γεμάτα μυστήριο από το Death Stranding. Δείτε παρακάτω όλες τις ανακοινώσεις του σόου.