Need for Speed Heat: Δείτε το πρώτο gameplay βίντεο γεμάτο γκάζι και αδρεναλίνη

Η “καγκουριά” και το κυνηγητό με την αστυνομία επιστρέφει
19 Αυγούστου 2019 21:20
Need for Speed Heat: Δείτε το πρώτο gameplay βίντεο γεμάτο γκάζι και αδρεναλίνη

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα αποκαλύφθηκε το νέο Need for Speed Heat, το επόμενο racing κεφάλαιο του franchise που σας καλεί να αγωνιστείτε και να ξεφύγετε από την αστυνομία μέσω από έντονες καταδιώξεις και κυνηγητά. Το μόνο που έμενε να δούμε εκτός από ένα CGI trailer είναι και το πρώτο του gameplay βίντεο. Αυτό έκανε πραγματικότητα η Gamescom 2019 στο σόου του Geoff Keighley, στο οποίο παρουσιάστηκαν τα πρώτα gameplay πλάνα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η παραμετροποίηση των οχημάτων θα παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνισή του οχήματος αλλά και στην συνολική του απόδοση. Βέβαια, δεν θα ήταν Need for Speed αν δεν υπήρχαν τα έντονα κυνηγητά με τον νόμο.

Αναμενόμενα ο τίτλος θα περιλαμβάνει μία πλούσια λίστα οχημάτων για κάθε γούστο. Από τους πιο “Ιάπωνες” μέχρι και τους στυλάτους “Ιταλούς”. Γενικότερα, η "καγκουριά" δηλώνει ξανά το παρών. 

Δείτε το παρακάτω gameplay βίντεο και πάρτε μία γεύση από το νέο Need for Speed Heat που κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC μέσω Origin.