E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Ubisoft

Απόψε στις 23:00 με Watch_Dogs Legion, Ghost Recon Breakpoint και άλλα
10 Ιουνίου 2019 23:50
E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Ubisoft

Από τις μεγάλες εκδότριες εταιρίες που δίνουν το παρόν στην φετινή E3 είναι και η Ubisoft. Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της μεγαλύτερης gaming έκθεσης, όπως κάθε χρόνο θα ξεδιπλώσει τα άμεσα και μελλοντικά σχέδιά της. Αναμένεται σίγουρα να δούμε νέες ματιές στο Ghost Recon Breakpoint και το Watch_Dogs Legion, ενώ στα φημολογούμενα συμπεριλαμβάνεται ένα spinoff του Rainbow Six και ένα ολοκαίνουριο IP. 

Ίσως να υπάρξουν και ενημερώσεις για ήδη υπάρχοντες τίτλους όπως τα R6 Siege, For Honor και The Division 2. Συντονιστείτε στο παρόν άρθρο σήμερα 10/06 στις 23:00 για να παρακολουθήσετε ζωντανά την συνέντευξή Τύπου της γαλλικής εταιρίας. 


Χωρίς πολλές εκπλήξεις αλλά με χορταστικά gameplay demos, η Ubisoft παρουσίασε τους επερχόμενους τίτλους της, αφήνοντας στην ιστορία τη συνέντευξη Τύπου της E3 2019. Το ντεμπούτο του Watch_Dogs: LEGION, ένα νέο spinoff του Rainbow Six, τη συνδρομητική υπηρεσία του Uplay, φρέσκο περιεχόμενο για τα For Honor, Assassin's Creed, Trials: Fusion και The Division 2, δύο νέα IP, καινούριο υλικό από το Ghost Recon Breakpoint, και πολλά ακόμη. Βρείτε τα όλα παρακάτω.