Roller Champions: Ανακοινώθηκε το free-to-play αθλητικό παιχνίδι για PC

Μια νέα αλά "Rocket League" εμπειρία εντελώς δωρεάν
11 Ιουνίου 2019 00:40
Roller Champions: Ανακοινώθηκε το free-to-play αθλητικό παιχνίδι για PC

Μια πρώτη ματιά στο νέο παιχνίδι της Ubisoft, με τίτλο Roller Champions μας δίνει αρκετές πληροφορίες για το τί ακριβώς να περιμένουμε. Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω trailer, απευθείας από την E3 2019, έχουμε να κάνουμε με ένα αθλητικό παιχνίδι, συγκεκριμένα κάτι σαν roller derby, το οποίο λαμβάνει χώρα το 2029. Θυμίζει έντονα Rocket League, και όπως τονίστηκε και από τους δημιουργούς, είναι κάτι φρέσκο, νέο, και διασκεδαστικό τόσο όταν παίζει κανείς, όσο και όταν βλέπει.

Από τα πρώτα leaks πληροφορηθήκαμε οτι θα υπάρχουν quick play, ranked, custom, και tournament matches όπως και ένα streamer mode. Παίζοντας, χτίζει κανείς καριέρα αθλητή μαζεύοντας υποστηρικτές και ανεβαίνοντας κατηγορίες.

Επιπλέον το παιχνίδι θα περιέχει customization στον ήχο, το κοινό, τη μουσική και τα εφέ όπως και πολλά αντικείμενα που μπορούν να ξεκλειδωθούν σταδιακά. Τα matches θα είναι  3v3, και θα λήγουν μετά από 3 γύρους την αρένα και σκοράρωντας στο “καλάθι”. Όπως μπορούμε να δούμε δίνεται μεγάλη σημασία στην δράση  και τον ανταγωνισμό.

Μάλιστα, την δράση και διασκέδαση θέλησαν να μοιραστούν με τους gamers, και έτσι το Ε3 demo του παιχνιδιού είναι διαθέσιμο ήδη από σήμερα, και έως τις 14 Ιουνίου, μέσω του Uplay για PC 

Ακολουθεί το trailer.