The Division 2: Πρώτη ματιά στο δωρεάν Year One περιεχόμενο και τα επερχόμενα Episodes

Έρχεται δωρεάν Σαββατοκύριακο
11 Ιουνίου 2019 00:30
The Division 2: Πρώτη ματιά στο δωρεάν Year One περιεχόμενο και τα επερχόμενα Episodes

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου της Ubisoft στην E3 2019, εμφανίστηκε και το The Division 2, με την γαλλική εταιρία να ξεδιπλώνει το χρονοδιάγραμμά για τα DLCs του τίτλου. Συγκεκριμένα το Year One περιεχόμενο του τίτλου της Massive Entertainment θα περιλαμβάνει τρία Episodes, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν προς όλους. 

Το πρώτο επεισόδιο, D.C. Outskirts: Expeditions, θα μεταφέρει τους παίκτες στον Ζωολογικό Κήπο της Ουάσινγκτον, με σκοπό να κυνηγήσετε το αφεντικό των Outcasts και τον Πρόεδρο Ellis. Η διάθεση του θα γίνει τον Ιούλιο. 

Στο δεύτερο επεισόδιο με τίτλο, "Pentagon: The Last Castle" οι παίκτες θα μεταφερθούν τσο περίφημο Πεντάγωνο των ΗΠΑ για να συγκρουστείτε με τους Black Tusks και θα φέρει μαζί του το νέο 8-player Raid. 

Το τρίτο επεισόδιο, με τίτλο Coney Island: Homecoming έχει ένα καλοκαιρινό ύφος και θα μεταφέρει τους παίκτες πίσω στη Νέα Υόρκη από το πρώτο παιχνίδι, με την κυκλοφορία του να ορίζεται για τις αρχές του 2020. Τέλος, μεταξύ 13 και 16 Ιουνίου θα μπορείετ να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το The Division 2. Ακολουθούν τα trailers των παραπάνω ανακοινώσεων.