To Warlords of New York Expansion φέρνει τα πάνω κάτω στο Division 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφθονα πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας
12 Φεβρουαρίου 2020 13:38
To Warlords of New York Expansion φέρνει τα πάνω κάτω στο Division 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Warlords of New York είναι το νέο επί πληρωμή μεγάλο expansion του The Division 2, το οποίο προσθέτει πλήθος νέου narrative περιεχομένου, φέροντας συγχρόνως μεγάλες αλλαγές στο gameplay.

Η ιστορία επιστρέφει τους παίκτες πίσω στη Νέα Υόρκη, μια τοποθεσία που ήταν μέρος του πρώτου The Division όταν είχε κυκλοφορήσει το 2016. Σύμφωνα με την Ubisoft το σενάριο επιστρέφει τελικά στην κύρια πλοκή του παιχνιδιού, η οποία σε μεγάλο βαθμό είχε παραγκωνιστεί στο The Division 2. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα επιδοθούν ξανά στο κυνήγι του πρώην Division Agent, Aaron Keener.

Ο κύριος στόχος του σεναρίου είναι να ανακαλύψουν και να εξαλείψουν άλλους Rogue Agents, όπου ο κάθε ένας θα έχει το δικό του μοναδικό backstory και θα επιβραβεύει τους παίκτες αν φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με νέα skills.

Αλλαγές επίσης έρχονται στο user interface και στο crafting system, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τροποποιήσεις στα όπλα και στον εξοπλισμό. Η Ubisoft αυξάνει επίσης το level cap από το 30 στο 40, το οποίο αποκαλεί «nfinite progression system». Το expansion θα εισάγει επιπλέον μια νέα εποχή στο seasonal content, κατά το οποίο θα περιλαμβάνονται τρίμηνα themed events με νέο στόχο κάθε φορά και ιστορία που θα προσφέρει μοναδικές ανταμοιβές, ενώ θα αναζωογονηθούν και οι Dark Zones.

Τέλος, ένα νέο raid γνωστό ως «The Foundry» πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του, το οποίο θα είναι μέρος του expansion. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει διαθέσιμο στο launch, αλλά την ερχόμενη Άνοιξη.

To Warlords of New York θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου για PS4, Xbox One και PC. Περισσότερα μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα σχετικά trailers που δημοσιεύθηκαν.