E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft

Η αποκάλυψη του νέου Xbox, Halo: Infinite, Gears 5 και...Keanu Reeves
09 Ιουνίου 2019 23:44
E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft

Μετά την ΕΑ είναι η σειρά της Microsoft να αποκαλύψει τα χαρτιά της στην E3 2019, τώρα που η απουσία της Sony της επιτρέπει να παίξει σαν σε άδειο γήπεδο. Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer έχει δηλώσει πως θα δούμε 14 τίτλους από τα Xbox Game Studios, με τα περισσότερα να προέρχονται από τα first-party στούντιο της.

Από τους τίτλους που θα δούμε σίγουρα είναι τα Gears 5 και Halo: Infinite, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο νέο Forza τίτλο συν τις όποιες εκπλήξεις ετοιμάζει η εταιρία. Συντονιστείτε εδώ απόψε στις 23:00 για να δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου της Microsoft. 

_______________________________________________________________________

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της Microsoft που επί δύο ώρες έδειχνε περιεχόμενο τόσο από first αλλά κυρίως από third-party στούντιο. Έστησε ένα σόου που είχε μπόλικες ανακοινώσεις, πληθώρα από trailers αλλά και έντονο το χολιγουντιανό στοιχείο, μιας και ο Keanu Reeves εμφανίστηκε λίγο μετά το ντεμπούτο του νέου άκρως εντυπωσιακού trailer του Cyberpunk 2077. 

Σαφώς και είδαμε νέες ματιές στο Gears 5, την επιστροφή του Master Chief με ένα story trailer για το Halo: Infinite, αλλά και τις πρώτες πληροφορίες για το Project Scarlett, τη νέα και πανίσχυρη Xbox κονσόλα. 

 

Tags: