Οι Unboxholics στην Gamescom 2018

Ο οδηγός σας για την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση
17 Αυγούστου 2018 22:05
Οι Unboxholics στην Gamescom 2018

Το καλοκαίρι μπορεί τις περισσότερες φορές να είναι μια ήρεμη περίοδος όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, αλλά οι gamers σίγουρα δεν μένουν με άδεια τα χέρια. Η E3 τον Ιούνιο και η Gamescom τον Αύγουστο είναι γεμάτες αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών και φρέσκου hardware, ενώ βλέπουμε και πιο αναλυτικά τίτλους που έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Ιστορικά ο μεγαλύτερος όγκος των αποκαλύψεων γίνεται στις συνεντεύξεις Τύπου των διαφόρων εταιριών στην E3 και η Gamescom είναι μια αρκετά πιο ήσυχη έκθεση που τόσο το κοινό, όσο και τα διάφορα δημοσιογραφικά μέσα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν demos και να δουν τίτλους που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς. Από μόνη της η φύση της έκθεσης, λοιπόν, προσφέρεται για πιο διεξοδικά hands-on και μεταφορά εντυπώσεων. Αυτό ακριβώς είναι που σκοπεύουμε να κάνουμε.

Η ομάδα των Unboxholics θα στείλει πενταμελή αποστολή στη Γερμανία για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανακοινώσεις και να δοκιμάσει σε βάθος όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το ταξίδι αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, στα επίσημα κανάλια επικοινωνίας των Unboxholics σε Facebook, Instagram και YouTube για άφθονο υλικό απευθείας από την Κολωνία.

Φυσικά, πέρα από την πενταμελή ομάδα που θα ταξιδέψει στην Γερμανία, η υπόλοιπη συντακτική ομάδα των Unboxholics βρίσκεται στις επάλξεις για να προσφέρει την αμεσότερη και πληρέστερη κάλυψη των γεγονότων της έκθεσης. Οπότε μείνετε συντονισμένοι και στο Unboxholics.com για να μη χάσετε στιγμή από την επικαιρότητα της Gamescom 2018.

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Για την ιστορία, η Gamescom 2018 είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση που αφορά τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και λαμβάνει χώρα στη Κολωνία της Γερμανίας. Φέτος, η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από τις 21 Αυγούστου μέχρι και τις 25 Αυγούστου.

Nvidia

Μια μέρα πριν την έναρξη της Gamescom 2018, στις 20 Αυγούστου και 7:00μ.μ ώρα Ελλάδος, η Nvidia έχει προγραμματίσει ένα ειδικό event, στο οποίο αναμένεται να αποκαλύψει τις κάρτες γραφικών επόμενης γενιάς της και σίγουρα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσουν οι PC gamers.

Τελετή έναρξης

Στις 21 Αυγούστου και 12:00 π.μ. ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της έκθεσης. Εκεί θα παρουσιαστούν τρία νέα παιχνίδια από τις THQ Nordic, Deep Silver και Bandai Namco, θα δούμε τα πρώτα πλάνα του Life is Strange 2 και νέες αποκαλύψεις από την Square Enix και την Ubisoft.

Microsoft

Στις 21 Αυγούστου στις 5:30μ.μ ώρα Ελλάδος, η ομάδα του Xbox θα μεταδώσει ζωντανά ένα ειδικό επεισόδιο της μηνιαίας εκπομπής Inside Xbox που θα έχει νέες ανακοινώσεις, πλάνα από το Forza Horizon 4, πληροφορίες για τα επερχόμενα DLCs των State of Decay 2 και Sea of Thieves και πολλά ακόμη.

Blizzard

Η Blizzard θα έχει ζωντανές μεταδόσεις από τις 22 μέχρι τις 25 Αυγούστου, μιλώντας για διάφορα από τα παιχνίδια της. Στο διάστημα αυτό θα αποκαλύψει το νέο περιεχόμενο που θα έρθει στο Overwatch και συγκεκριμένα η παρουσίαση θα γίνει στις 22 του μηνός στις 12:30μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Στο Unboxholics.com θα υπάρξουν ειδικά άρθρα με players για να παρακολουθήσετε ζωντανά τα διάφορα σόου λίγες ώρες πριν την έναρξή τους.


Εταιρίες όπως οι Sony, Nintendo, Ubisoft, EA, Capcom, Activision, Square Enix, Bethesda θα έχουν περίπτερα στον εκθεσιακό χώρο και τα παιχνίδια τους θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή. Σύντομα θα ακολουθήσει ένα ειδικό άρθρο με τα σημαντικότερα παιχνίδια που περιμένουμε να δούμε στην Gamescom 2018.