E3 2018: Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια

Τα "σιγουράκια" της μεγάλης εκθέσης
03 Ιουνίου 2018 23:07
E3 2018: Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια

Η E3 2018 απέχει μόλις μερικές ημέρες και η ομάδα των Unboxholics δηλώνει έτοιμη τόσο για το ταξίδι στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, όσο και για να σας παρέχει άμεση και έγκυρη κάλυψη για όλα όσα θα συμβούν στην μεγάλη έκθεση. Μπορεί το hardware, οι ανακοινώσεις υπηρεσιών, οι θεαματικές συνεντεύξεις Τύπου που τα τελευταία χρόνια έχουν μέχρι και ζωντανές ορχήστρες να έχουν ενδιαφέρον, αλλά η ουσία βρίσκεται στα παιχνίδια. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση που αφορά το μέσο των βιντεοπαιχνιδιών και έτσι ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι τα παιχνίδια.

Με το ρολόι να μετρά αντίστροφα, λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα παιχνίδια που έχει επιβεβαιωθεί ήδη και είναι βέβαιο πως θα δηλώσουν το παρών στην E3 2018.

Death Stranding

Hideo Kojima. Το όνομα αυτό είναι αρκετό θεωρώ για να ανεβάσει το hype κατακόρυφα. Ωστόσο, δεν μένουμε εκεί. Norman Reedus. Mads Mikkelsen. Guillermo del Toro. Το Death Stranding και το all-star καστ του αναμένεται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Η Sony έχει ξεκαθαρίσει πως θα μάθουμε αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι και σίγουρα το πόνημα του Kojima είναι ένας από τους παράγοντες που κάνουν την αναμονή για την E3 2018 αβάσταχτη.

Assassin’s Creed Odyssey

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη έκθεση, μια διαρροή ανάγκασε την Ubisoft να αποκάλυψε πριν την ώρα του το επόμενο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς. Το νέο Assassin’s Creed έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό, καθώς μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το franchise θα επισκεφθεί επιτέλους την Αρχαία Ελλάδα.

The Last of Us: Part II

Μαζί με το Death Stranding, η Sony επιβεβαίωσε πως θα μάθουμε αναλυτικές πληροφορίες και για το The Last of Us: Part II. Δε νομίζω πως χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το παιχνίδι. Η Naughty έχει γεμίσει τα ράφια της με βραβεία χάρη στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισε την προηγούμενη γενιά κονσολών. Το δεύτερο κεφάλαιο είναι σίγουρα ένα από τα πιο ‘καυτά’ παιχνίδια της E3 2018.

Spider-Man

Μετά τον κινηματογραφικό σεισμό που προκάλεσε το Avengers: Infinity War, το Spider-Man της Insomniac Games σίγουρα έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών οπαδών της Marvel. Όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από το παιχνίδι του ανθρώπου-αράχνη μοιάζουν εντυπωσιακά και η Sony έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει αναλυτικά το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου της.

Ghost of Tsushima

Το Ghost of Tsushima είναι το τέταρτο παιχνίδι της Sony που γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστεί αναλυτικά στην παρουσίαση της εταιρίας. Μέχρι στιγμής έχουμε δει ελάχιστα πράγματα, οπότε όλες οι νέες πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες.

Fallout 76

Το νέο Fallout αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα μεγάλα παιχνίδι της Bethesda στην Ε3 2018. Μέχρι στιγμής οι φήμες κάνουν λόγο για μια online εμπειρία, οπότε όλοι οι gamers περιμένουν να δουν περί τίνος πρόκειται τελικά στην συνέντευξη Τύπου της εταιρίας.

Anthem

Το Anthem ήταν σίγουρα ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της περσινής E3 και είναι το μεγάλο στοίχημα της BioWare μετά το αμφιλεγόμενο Mass Effect Andromeda. Η ομάδα υποσχέθηκε πως θα αποκαλύψει πολλά νέα στοιχεία και gameplay πλάνα από τον τίτλο.

Battlefield V

Το Battlefield V είναι ο δεύτερος τίτλος που η EA έχει κάνει γνωστό εκ των προτέρων πως θα δούμε στη συνέντευξη Τύπου της. Η αρχική παρουσίαση του παιχνιδιού σήκωσε κάποιες αντιδράσεις, οπότε σίγουρα αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις κινήσεις που θα κάνει η DICE για να αναστρέψει το κλίμα.

Call of Duty: Black Ops 4

Το Call of Duty: Black Ops 4 είναι το νεότερο κεφάλαιο της κολοσσιαίας σειράς της Activision. Είναι γνωστό πως θα μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι στην E3 και η συνέντευξη Τύπου της Sony λογικά θα φιλοξενήσει τον τίτλο, αν αναλογιστούμε τη συμφωνία των δύο εταιριών.

Super Smash Bros. for Switch

Η Nintendo έχει ανακοινώσει πως στο φετινό Nintendo Direct για την E3 2018 θα εστιάσει στα παιχνίδια που κυκλοφορούν φέτος. Το Super Smash Bros. του Switch είναι ένα από αυτά και το φανατικό του κοινό σίγουρα ανυπομονεί.

Beyond Good and Evil 2

Η Ubisoft και αυτή έχει αποκαλύψει την λίστα των παιχνιδιών που θα παρουσιάσει στην E3 φέτος και φυσικά το Beyond Good and Evil 2 δεν θα μπορούσε να λείπει. Το φιλόδοξο δημιούργημα του Michel Ancel θα έχει την τιμητική του και αναμένεται επιτέλους να μάθουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Το P7 της Remedy

Η Remedy έχει διακόψει τη συνεργασία της με την Microsoft μετά το Quantum Break και βρήκε ένα νέο publisher, την 505 Games. Η ομάδα έχει υποσχεθεί αλλαγές και εδώ και καιρό εργάζεται στο μυστηριώδες P7 project, έχοντας ανακοινώσει επίσημα πως η μεγάλη αποκάλυψή του θα γίνει φέτος στην E3 2018.

The Division 2

Το The Division 2 αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο και η Massive Entertainment μας ζήτησε να συντονιστούμε στην παρουσίαση της Ubisoft για την E3 2018, έτσι ώστε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο project στο οποίο συνεισφέρουν πολλά ακόμη στούντιο της γαλλικής εταιρίας και αναμένεται να βελτιώσει αρκετά την συνταγή του πρώτου, πολλά υποσχόμενου τίτλου.

Shadow of the Tomb Raider

Το Shadow of the Tomb Raider είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που φέρνει η Square Enix στην φετινή E3 2018. Ήδη έχουμε δει και ακούσει πολλά για το παιχνίδι και στην μεγάλη έκθεση θα δούμε επιτέλους τα πρώτα gameplay πλάνα.

Skull & Bones

Το Skull & Bones βασίζεται στους πειρατικούς μηχανισμούς του Assassin's Creed IV: Black Flag και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στην περασμένη E3. Φέτος αναμένεται να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του και πολλά ακόμη στοιχεία για τη δομή και το gameplay του.

Kingdom Hearts III

Οι λάτρεις της σειράς Kingdom Hearts σίγουρα ανυπομονούν για την E3, αφού η πολύχρονη αναμονή θα φτάσει στο τέλος της. Η Square Enix έχει υποσχεθεί πως θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του μέσα στον Ιούνιο και πιο καλύτερο μέρος από τη συνέντευξη Τύπου της;

RAGE 2

Μερικές εβδομάδες πριν κανένας δεν θα υπολόγιζε πως στη φετινή E3 θα βλέπαμε ένα sequel για το RAGE. Μια διαρροή ξεκίνησε το πάρτι των αποκαλύψεων πριν την ώρα του και έτσι η Bethesda το επισημοποίησε με ένα πρώτο trailer και μας κάλεσε στην παρουσίασή της για περισσότερα.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Η Nintendo θα εστιάσει κυρίως στις φετινές κυκλοφορίες του Switch και έτσι τα Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee! δεν θα λείπουν από την παρουσίασή της. Οι άκρως αναμενόμενοι τίτλοι αποκαλύφθηκαν πρόσφατα και η E3 είναι το μέρος για περισσότερες πληροφορίες.

Fortnite

Το Fortnite είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Η Epic Games δε γίνεται, λοιπόν, να λείπει από την Ε3 και έτσι έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή εκδήλωση που 100 διασημότητες και streamers θα αναμετρηθούν για την κορυφή!

Rainbow Six Siege

Το Rainbow Six Siege μπορεί να κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια, αλλά η κοινότητα του συνεχίζει να αυξάνεται και μάλιστα το παιχνίδι έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Η γαλλική εταιρία υποσχέθηκε πως θα αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του τίτλου στην E3.


Να τονίσουμε πως τα παραπάνω παιχνίδια δεν είναι τα μόνα που έχουν επιβεβαιωθεί για την μεγάλη έκθεση, αλλά μερικά από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που γνωρίζουμε ήδη από επίσημη πηγή πως θα βρίσκονται στην E3.

Εσείς ποιο από αυτά περιμένετε να δείτε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!


Δείτε επίσης:

E3 2018: Το πρόγραμμα

Framerate: E3 2018 Special

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το The Last of Us Part II

E3 2018: Τα φημολογούμενα παιχνίδια