Read later
 • Written by 
 • Λίγο πριν την E3 2017: Sony, Nintendo, Microsoft

  Λίγο πριν την E3 2017: Sony, Nintendo, Microsoft

  Που βρίσκονται οι τρεις μεγάλοι ένα μήνα πριν την έκθεση

  Μπορεί ο καιρός στην Βόρεια Ελλάδα να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν οδεύουμε προς το καλοκαίρι ή όχι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως σε λιγότερο από 30 μέρες η E3 2017 θα ανοίξει τις πύλες της. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για την Electronic Entertainment Expo, την μεγαλύτερη έκθεση που αφορά τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

  Οι γνωστοί ύποπτοι, όπως οι EA, Bethesda, Microsoft, Ubisoft, Sony και Nintendo αναμένεται να μας βομβαρδίσουν με εκπλήξεις, ανακοινώσεις και άφθονα gameplay πλάνα από τους τίτλους που θα μας απασχολήσουν για το 2017, τις αρχές του 2018 και όχι μόνο. Αν και ήδη γνωρίζουμε τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες που θα διεξαχθούν οι συνεντεύξεις Τύπου των προαναφερθέντων εταιριών, νομίζω πως είναι λίγο νωρίς για να μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Εδώ στους Unboxholics θα φροντίσουμε ξανά να προσφέρουμε την πιο άμεση, πλήρης και έγκυρη ενημέρωση που μας επιτρέπουν οι δυνατότητές μας, για οτιδήποτε συμβεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Θα ακολουθήσουν, λοιπόν, άρθρα με το αναλυτικό πρόγραμμα, με τα παιχνίδια που γνωρίζουμε και που φημολογείται πως θα δούμε στην έκθεση, ειδικά Framerate Live! και πολλά ακόμη.

  Πριν όμως πιάσουμε τις κρυστάλλινες σφαίρες και ξεκινήσουμε να κάνουμε βάσιμες εικασίες και θεοπάλαβες προβλέψεις, ας ζεστάνουμε λίγο το έδαφος με μικρή ανακεφαλαίωση για το που βρίσκονται αυτή τη χρονική στιγμή, περίπου ένα μήνα πριν, οι τρεις μεγάλοι κάτοχοι πλατφορμών και τι αναμένεται χονδρικά να μας δείξουν. Ξεκινάω με την σειρά που τους βλέπουμε συνήθως στην E3.

  Microsoft

  Από την παρουσίασή της πέρυσι, στην Ε3 2016, η Microsoft έχει σιωπάσει για τα καλά όσον αφορά τις ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών και το μόνο που είχαμε μέχρι πρόσφατα ήταν σύντομες δηλώσεις από υψηλόβαθμα στελέχη της, συνήθως απαντώντας ερωτήσεις μέσω του Twitter. Το αν πρόκειται για την σιωπή πριν την καταιγίδα ή για την σιωπή που υπάρχει σε μια ερειπωμένη, εγκαταλελειμμένη γειτονιά θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Στο περσινό σόου κυριάρχησε το νέο hardware με την ανακοίνωση δύο νέων κονσολών, του Xbox One S και του Project Scorpio. Το πρώτο βρίσκεται από τον Αύγουστο στα ράφια των καταστημάτων και το δεύτερο αναμένεται να κάνει το μεγάλο ντεμπούτο του μέσα στους τελευταίους μήνες του 2017.

  Τα μεγάλα παιχνίδια που είδαμε στην περσινή συνέντευξη Τύπου έχουν όλα σχεδόν κυκλοφορήσει. Τα Gears of War 4, Forza Horizon 3, ReCore, Killer Instinct Season 3, Dead Rising 4, Halo Wars 2 είναι πλέον διαθέσιμα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, η εταιρία έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία που επιτάσσει την ανακοίνωση/ παρουσίαση ενός παιχνιδιού να είναι κοντά χρονολογικά και με την τελική κυκλοφορία του. Ο λόγος που πλέον η ομάδα του Xbox είναι πιο προσεκτική με τις ανακοινώσεις της και δεν θέλει να απέχουν πολύ από την διάθεση του τελικού προϊόντος, είναι και η ακύρωση του Scalebound. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για έναν γεγονός που συζητήθηκε πολύ και που μέσα στην έλλειψη ανακοινώσεων, σκέπασε την Microsoft με ένα κλίμα αρνητικότητας. Τα αποκλειστικά της παιχνίδια που μου έρχονται κατά νου και που είναι επίσημα επιβεβαιωμένα, δίχως να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα είναι το Crackdown 3, το Sea of Thieves, το State of Decay 2 και το Cuphead. Είτε πρόκειται για μια λειψυδρία τίτλων που θα συνεχιστεί, είτε το Xbox πλέον είναι πιο προσεκτικό με τις ανακοινώσεις του. Θα το μάθουμε και αυτό πολύ σύντομα. Το σίγουρο είναι πως τα παράπονα της gaming κοινότητας είναι αδιαμφισβήτητα πολλά και σε αυτόν τον τομέα η Microsoft έχει πολλά να αποδείξει φέτος.

  Όσον αφορά το hardware τώρα, η Microsoft μέχρι πρόσφατα είχε μείνει επίσης παντελώς σιωπηλή. Μόλις πριν μερικές εβδομάδες αποκαλύφθηκαν οι τελικές τεχνικές προδιαγραφές του Project Scorpio και η εταιρία φαίνεται να είναι πλήρως αφοσιωμένη σε αυτό. Η ιδιαιτερότητα του Project Scorpio είναι πως παρόλο που η γενιά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, επιτρέπει στην εταιρία να ανακτήσει το στέμμα της δυνατότερης τεχνικά κονσόλας. Αυτό βέβαια κρύβει και την παγίδα η Microsoft να εστιάσει στο πόσο όμορφα είναι τα multiplatform παιχνίδια στην πλατφόρμα της και να αγνοήσει τα παράπονα για τις δικές της ομάδες ανάπτυξης.

  Ολοκληρώνοντας με το Xbox, έπειτα από αρκετά χρόνια, η συνέντευξη Τύπου του μετακινήθηκε νωρίτερα από τη γνωστή θέση στις 7 το απόγευμα. Ο λόγος σύμφωνα με τον Spencer: Η Microsoft θέλει οι ανακοινώσεις που θα κάνει να μείνουν για περισσότερο στην επικαιρότητα.

  Η πρόσκλησή της για το φετινό σόου, διαβάζει χαρακτηριστικά: Brace for big news!

  Εμείς νομίζω πως είμαστε έτοιμοι, ώρα να μας δείξει και η ίδια αν είναι.

  Sony

  Φέτος η Sony έχει ένα πολύ εύκολο και συνάμα δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας. Οι early adopters και οι περισσότεροι εύκολοι πελάτες του PS4 έχουν ήδη την κονσόλα στα ράφια τους, με την εταιρία να έχει πουλήσει σχεδόν 60 εκατομμύρια συστήματα. Ο ανταγωνισμός όμως φέτος προβλέπεται πιο σκληρός από ποτέ, με την Microsoft να θέλει να ανακτήσει τον θρόνο της πιο δυνατής κονσόλας και τη Nintendo να έχει κάνει ξεκίνημα-ρεκόρ με το Nintendo Switch και να έρχεται με μεγάλο μομέντουμ στην έκθεση. Ο ανταγωνισμός είναι το δύσκολο κομμάτι. Από την άλλη δεν νομίζω πως θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να πείσει η Sony όσους δεν έχουν κάνει ακόμα το άλμα σε αυτή τη γενιά ή ακόμα σκέφτονται να αγοράσουν PS4. Μια σύντομη ματιά στην λίστα των αποκλειστικών παιχνιδιών της αρκεί για να πειστεί κάποιος. Αυτό, λοιπόν, είναι το ευκολότερο κομμάτι, να μας χορτάσει με εντυπωσιακά πλάνα των πολλών παιχνιδιών της που περιμένουμε.

  Πάμε όμως σε μια σύντομη ανασκόπηση. Λίγο πριν την E3 2016 μάθαμε επίσημα πως το αναβαθμισμένο PS4 είναι πραγματικότητα. Ωστόσο η Sony προτίμησε να ανακοινώσει το σύστημα αργότερα μέσα στο έτος και να αφοσιωθεί εξ ’ολοκλήρου στα παιχνίδια. Το επιβλητικό, κατά την προσωπική μου άποψη, περσινό της σόου ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή ορχήστρα που οδήγησε στην ανακοίνωση του God of War. Ο τίτλος κέντρισε το ενδιαφέρον αμέτρητων gamers και η αποκάλυψή του συγκαταλέγεται ανάμεσα στις βίντεο-ανακοινώσεις παιχνιδιών με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, με το νούμερο των views να φτάνει πλέον τα 20 εκατομμύρια. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις ήταν επίσης τα Days Gone, Spider-Man, η remastered συλλογή του Crash, ενώ είδαμε και νέα πλάνα από το Detroid, όλοι τίτλοι που προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει.

  Παράλληλα, είδαμε και νέα πλάνα από τα Horizon Zero Dawn και The Last Guardian που έχουμε ήδη απολαύσει στις κονσόλες μας. Ειδική μνεία χρειάζεται στην εμφάνιση-έκπληξη του Hideo Kojima που καθήλωσε το κοινό με την ανακοίνωση του ιδιαίτερου και σκοτεινού Death Stranding. Δεν έλειψε και ένα τμήμα αφιερωμένο στους τίτλους του PS VR. Το περιφερειακό κυκλοφόρησε μερικούς μήνες αργότερα, όπως και το αναβαθμισμένο PS4 Pro.

  Πέρα από τις hardware κυκλοφορίες και την έλευση αποκλειστικοτήτων όπως το Horizon, μεταξύ του περασμένου Ιουνίου και τώρα, μεσολάβησε και το PSX. Πρόκειται για ένα δεύτερο μεγάλο ετήσιο event της Sony που ήταν φορτωμένο με ανακοινώσεις. Από την “βόμβα-μεγατόνων” που ακούει στο όνομα The Last of Us Part II, στο Uncharted The Lost Legacy και στο Knack 2, η Sony ενίσχυσε το line-up τίτλων του PS4 με πολλές ακόμα επερχόμενες αποκλειστικότητες.

  Φέτος, λοιπόν, μένει να δούμε περισσότερα gameplay πλάνα από όλα αυτά τα παιχνίδια και να μάθουμε ημερομηνίες κυκλοφορίας, καθώς και πως η Sony σκοπεύει να υποστηρίξει το PS VR και να εμπλουτίσει περαιτέρω την βιβλιοθήκη των PS4/ PS4 Pro.

  Nintendo

  Η Nintendo είχε επίσης μια πολύ γεμάτη χρονιά. Από τον προηγούμενο Ιούνιο έως τώρα τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά για αυτήν. Στην E3 2016 δεν είχε συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην αναλυτική παρουσίαση του The Legend of Zelda: Breath of The Wild. Η εταιρία φαίνεται πως ήταν σε κλίμα ανασύνταξης από την κακή εμπορική πορεία του Wii U και είχε επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο τότε γνωστό ως Nintendo NX.

  Λίγους μήνες ατελείωτης φημολογίας μετά και το NX έγινε και επίσημα γνωστό ως Nintendo Switch. Αν και με αμφιβολίες από πολλούς στην αρχή, το Switch ήρθε στην αγορά για να διαψεύσει, τόσο το ίδιο το κοινό, όσο και τους αναλυτές. Το υβριδικό σύστημα της εταιρίας έκανε ξεκίνημα ρεκόρ και μέχρι τώρα οι πωλήσεις του έχουν κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η Nintendo θα επαναλάβει την τεράστια επιτυχία του Wii. Η διάθεση της κονσόλας στην αγορά συνοδεύτηκε φυσικά και από αρκετά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το The Legend of Zelda: Breath of The Wild που όχι απλώς κατάφερε να κερδίσει την κοινή γνώμη των gamers και των κριτικών, αλλά θεωρείται μάλιστα από πολλούς αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Πριν μερικές ημέρες κατέφθασε και το εξαιρετικό Mario Kart 8 Deluxe που θριάμβευσε και αυτό σε κριτικές και σημείωσε επίσης πωλήσεις ρεκόρ για τη σειρά.

  Το concept του Switch φαίνεται πως έχει βρει υποστηρικτές και το σύστημα ήδη κάνει μια πολύ καλή αρχή. Το έργο της Nintendo είναι σχετικά απλούστερο, πρέπει να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ του Switch. Πρέπει να δείξει πως έχει πολλά ακόμα παιχνίδια να κυκλοφορήσει για το σύστημα, με τα ήδη ανακοινωμένα Splatoon 2, ARMS, Xenoblade 2 και Super Mario Odyssey να αποτελούν μαξιλαράκι ασφάλειας. Τέλος, πρέπει να μας δείξει πως σκοπεύει να φέρει κάποια από τα χαρακτηριστικά που λείπουν προς το παρόν από την κονσόλα, να συνεργαστεί με περισσότερους third-party developers και να ικανοποιήσει του οπαδούς της που τόσα χρόνια φωνάζουν ένα όνομα: Metroid!

  Η κάλυψή μας για την E3 2017 μόλις ξεκινά. Μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics για πολλά ακόμη αφιερώματα, προβλέψεις και αναλυτικές πληροφορίες για όλα όσα θα συμβούν στη μεγάλη έκθεση.

  Θέμης Μπολτσής

  Βρείτε το συντάκτη: Facebook | Twitter | Google+ | Steam | themisboltsis@unboxholics.com

  Login to post comments
  Comments (31)
  Refresh Comments
  Choose Order:
  • Comment Link
   AnatarTheGamer
   AnatarTheGamer 22/05/2017 20:56:47
   Πουλάω την ψυχή μου στον Σατανά για να βγει στο άκυρο ο Gaben και από πίσω του στις οθόνες να παίζει το Half Life 3 ούτως ή άλλως το 2018 θα είναι τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου...Ποτέ δεν ξέρεις ;)
  • Comment Link
   Harry T.
   Harry T. 18/05/2017 20:14:27
   Περιμένω καταιγισμό από trailers και ανακοινώσεις από την Sony για τα δικά της καινούρια games (Death Stranding, The Last of Us Part 2, God of War, Gran Turismo Sport, Dreams, συν τις εκπλήξεις), τα remasters (Crash Bandicoot, Wipeout, κλπ), τα 3rd party exclusives (Spiderman, Shenmue 3, Final Fantasy 7 remake, πιθανολογείται Bloodborne sequel από την FROM Software), το Kingdom Hearts 3, ενώ λογικά θα δούμε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει το PS VR (αν και ομολογουμένως όλοι οι κατασκευαστές VR τα έχουν βρει μπαστούνια). Από την Nintendo περιμένω πολύ λίγα πράγματα μιας και ούτως ή άλλως τα κουκιά με το Switch είναι μετρημένα (Super Mario Odyssey και τα υπόλοιπα ports του WiiU συν τις χαριτωμένες χαζομαρίτσες με τα motion controls). Από την Microsoft περιμένω ακόμα λιγότερα (πέρα από το Sea of Thieves και πιθανόν ένα νέο Forza Motorsport βασιλεύει το χάος), πάλι καλά που έχει να δείξει το Scorpio, αλλά και πάλι δεν αρκεί από μόνο του. Από τις υπόλοιπες εταιρίες ανυπομονώ για το Red Dead Redemption 2. Αναρωτιέμαι αν η Square Enix θα δείξει το νέο Tomb Raider και το Avengers game, ή αν η CDPR θα αποκαλύψει το Cyberpunk 2077. Τέλος θέλω να δω αν η Ubisoft θα καταστρέψει ή θα σώσει το Assassin's Creed με το Origins και αν η EA μπορεί να βγάλει ένα κανονικό και γεμάτο Star Wars Battlefront 2 χωρίς το άρμεγμα του season pass.
  • Comment Link
   Mournblade
   Mournblade 18/05/2017 19:38:28
   Εύχομαι να είναι και οι τρεις εταιρίες δυνατές φέτος, έτσι ώστε να κερδίσει ολο το gaming, και να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός.
  • Comment Link
   megathemiis
   megathemiis 18/05/2017 19:27:47


   "Οι early adopters και οι περισσότεροι εύκολοι πελάτες του PS4 έχουν ήδη την κονσόλα στα ράφια τους, με την εταιρία να έχει πουλήσει σχεδόν 70 εκατομμύρια συστήματα".
   -Είναι σχεδόν 60 εκατομμύρια , το ανέβασες κατά δέκα....


   Αχ..."ο δαίμων του τυπογραφείου" ξαναχτυπά. 60 ήθελα να γράψω προφανώς και όχι 70.
   Ευχαριστώ πολύ για την σημείωση. Διορθώθηκε!
  • Comment Link
   inboygr
   inboygr 18/05/2017 19:14:14
   Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το άρθρο:

   "Η ιδιαιτερότητα του Project Scorpio είναι πως παρόλο που η γενιά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, επιτρέπει στην εταιρία να ανακτήσει το στέμμα της δυνατότερης τεχνικά κονσόλας".
   -Δεν υφίστανται γενιές πλέον.

   "Οι early adopters και οι περισσότεροι εύκολοι πελάτες του PS4 έχουν ήδη την κονσόλα στα ράφια τους, με την εταιρία να έχει πουλήσει σχεδόν 70 εκατομμύρια συστήματα".
   -Είναι σχεδόν 60 εκατομμύρια , το ανέβασες κατά δέκα....

   Γενικώς για την Ε3 θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως η Sony έχει εύκολο έργο φέτος μιας και έχει πλήθος τίτλων να παρουσιάσει. Αλλά από την άλλη δεν περιμένω να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος κάποιοι από τους ήδη ανακοινωμένους δυνατούς τους τίτλους πέρα από οτιδήποτε ανακοινωθεί.

   Η Ν όπως αναφέρεται σωστά στο άρθρο πρέπει να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ, αν πέρυσι κατάφερε να κερδίσει την Ε3 με ένα Zelda ελπίζω να το καταφέρουν και φέτος που θα έχουν περισσότερο υλικό να παρουσιάσουν.

   Η MS πιστεύω ότι έχει και το δυσκολότερο έργο και δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα από πλευράς software που να κάνει την διαφορά/έκπληξη. Ελπίζω να διαψευσθώ.
  • Comment Link
   NickSk81227
   NickSk81227 18/05/2017 18:42:03

   Θεμαρε, η ΕΑ δεν ειναι στην Ε3 πλέον :P
   Κατά τα αλλα ωραιο άρθρο!


   Είναι :p Δείχνει κεκλυσμένων των θυρών τα παιχνίδια της σε επενδυτές και στον Τύπο στην E3.
   Χαχα με κάλυψες αγορίνα μου! Απλα έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου, με καταλαβαίνεις ευτυχώς..
   Περιμένω μανιωδώς και το άρθρο που λέγαμε :P
   Καλη συνέχεια αγορίνα!

   Το περίπτερο της και η συνέντευξη Τύπου της που αφορούν το ευρύ κοινό γίνονται ωστόσο στα πλαίσια του EA Play που θα γίνει μερικά εικοσιτετράωρα πριν την έκθεση. Κατάλαβα γιατί το λες και εγώ έχω OCD... :)

   Για λόγους ευκολίας και αυτό το αναφέρουμε συχνά ως μέρος της E3, αφού είναι κολλητά χρονολογικά στο μεγάλο πανηγύρι.

   Νομίζω πως σε κάλυψα!


   Χαχα με κάλυψες αγορίνα μου! Απλα έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου, ευτυχώς με καταλαβαίνεις!
   Επίσης περιμένω μανιωδώς εκείνο το άρθρο που λέγαμε χαχα :P
   Καλη συνεχεια αγορίνα!
  • Comment Link
   megathemiis
   megathemiis 18/05/2017 17:33:51

   Θεμαρε, η ΕΑ δεν ειναι στην Ε3 πλέον :P
   Κατά τα αλλα ωραιο άρθρο!


   Είναι :p Δείχνει κεκλυσμένων των θυρών τα παιχνίδια της σε επενδυτές και στον Τύπο στην E3.

   Το περίπτερο της και η συνέντευξη Τύπου της που αφορούν το ευρύ κοινό γίνονται ωστόσο στα πλαίσια του EA Play που θα γίνει μερικά εικοσιτετράωρα πριν την έκθεση. Κατάλαβα γιατί το λες και εγώ έχω OCD... :)

   Για λόγους ευκολίας και αυτό το αναφέρουμε συχνά ως μέρος της E3, αφού είναι κολλητά χρονολογικά στο μεγάλο πανηγύρι.

   Νομίζω πως σε κάλυψα!
  • Comment Link
   thanos13plastourgos
   thanos13plastourgos 18/05/2017 17:33:00

   Μην ξεχναμε και την Ready at dawn να δουμε τι θα γινει με το the order..εχουμε πολλα πραγματα να περιμενουμε
  • Comment Link
   Stratoulis
   Stratoulis 18/05/2017 17:31:35
   Hype! Λίγες μέρες έμειναν για την Ε3,αν δούμε και Resident Evil 2 Remake trailer θα χαθώ! Φοβερό άρθρο Θέμη.
  • Comment Link
   NickSk81227
   NickSk81227 18/05/2017 17:22:14
   Θεμαρε, η ΕΑ δεν ειναι στην Ε3 πλέον :P
   Κατά τα αλλα ωραιο άρθρο!
  • Comment Link
   megathemiis
   megathemiis 18/05/2017 17:15:23

   θα φτιαξετε αρθρο με ημερομηνιες και ωρες για την ε3 2017??


   Φυσικά! Το αναφέρω και εντός του κείμενου πως θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο με τις ημερομηνίες και τις ώρες για όλες τις συνεντεύξεις Τύπου και τα διάφορα ακόμα event που θα πραγματοποιηθούν στην E3 και θα μεταδοθούν ζωντανά.
  • Comment Link
   The_monster
   The_monster 18/05/2017 17:05:35
   Καλή Ε3 να έχουμε!!Οι μέρες πλησιάζουν!!!!!
  • Comment Link
   gdionysopoulos
   gdionysopoulos 18/05/2017 16:50:57
   θα φτιαξετε αρθρο με ημερομηνιες και ωρες για την ε3 2017??
  • Comment Link
   elias.pappas
   elias.pappas 18/05/2017 16:47:32
   Η SONY έχει στρωμένο δρόμο και πιστεύω πως θα είναι από τους "κερδισμένους" της Ε3. Από την άλλη η Microsoft θα έχει την ευκαιρία να εκπλήξει και να κερδίσει τους gamers συνδυάζοντας δύναμη και παιχνίδια. Τώρα, αν θα αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία είναι δική της απόφαση. Τώρα για την Nintendo δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύω θα καταφέρει να μας εκπλήξει και πάλι με τον δικό της τρόπο και αυτή η αργή μα σταθερή πρόοδος της εταιρείας αυτής είναι που την κάνει να ξεχωρίζει.
  • Comment Link
   simovitch123
   simovitch123 18/05/2017 16:42:56

   @megathemiis Σωστα Θεμη την ειχα ξεχασει τελειως την Sucker Punch!Εχει καιρο να μας δειξει κατι καινουργιο οποτε παιζει πολυ αυτο που λες!Και το Second Son προσωπικα το βρηκα παρα πολυ απολαυστικο οποτε αναμενουμε!!!!!

   @simovitch123 Σιμο οτι και να ανακοινωσει η Fromsoft (που το ονειρο θα ηταν να ειναι BB2 φυσικα :P) απλα κλεβει την παρασταση κατα την αποψη μου!!!!!Μαζι με Death Stranding και God of War φυσικα, αυτα ειναι τα top 3 πιο "αναμενομενα" ας πουμε της E3 για μενα!!!In Miyazaki we trust και απλα περιμενουμε χεχε


   Ισχύει Πάνο, απλά περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια να ανακοινώσει κάτι ο Μέγας Miyazaki και η ομάδα του και ας είναι ότι θέλει. Εξάλλου είναι γνωστό πως ότι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος, γίνεται χρυσός! :D Καλά εαν δούμε gameplay απο Death Stranding θα εκραγεί η E3 απο το Hype... Έχει γενικά αρκετά πράγματα να δείξει η Sony και φέτος!!
  • Comment Link
   Captain_Zaraki
   Captain_Zaraki 18/05/2017 16:35:09
   @megathemiis Σωστα Θεμη την ειχα ξεχασει τελειως την Sucker Punch!Εχει καιρο να μας δειξει κατι καινουργιο οποτε παιζει πολυ αυτο που λες!Και το Second Son προσωπικα το βρηκα παρα πολυ απολαυστικο οποτε αναμενουμε!!!!!

   @simovitch123 Σιμο οτι και να ανακοινωσει η Fromsoft (που το ονειρο θα ηταν να ειναι BB2 φυσικα :P) απλα κλεβει την παρασταση κατα την αποψη μου!!!!!Μαζι με Death Stranding και God of War φυσικα, αυτα ειναι τα top 3 πιο "αναμενομενα" ας πουμε της E3 για μενα!!!In Miyazaki we trust και απλα περιμενουμε χεχε
  • Comment Link
   simovitch123
   simovitch123 18/05/2017 16:27:43
   Όπως πολύ σωστά είπαν και τα παιδιά πιο κάτω, η Sony έχει ήδη τεράστια λίστα αποκλειστικών παιχνιδιών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και το γεγονός πως έρχονται άλλα τόσα, της δίνουν το ''δικαίωμα'' να μην τραντάξει και φέτος τα νερά. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα! Ωστόσο μια ανακοίνωση του Bloodborne 2 ή κάποιο άλλου μεγάλου Project της Fromsoft, η οποία πιστεύω πως θα γίνει, θα είναι αρκετή για να έχει για ακόμη μια φορά την ''νικητήρια'' Press Conference. (τουλάχιστον για εμένα). Φέτος έχω τεράστιο ενδιαφέρον και για την Nintedo η οποία πιστεύω πως θα μας εκπλήξει! Τεράστια αγωνία επίσης για το τι θα κάνει τελικά η Microsoft...
  • Comment Link
   megathemiis
   megathemiis 18/05/2017 16:23:05

   H sony φέτος θα παίξει με gameplay. Θα δείξει τα βαριά χαρτιά της να τρέχουν real time στα playstation. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Θα κλείσει θεωρώ με μεγάλο gameplay και story trailer για το Death Stranding μαζί με ανακοίνωση μεγάλου ηθοποιού του Hollywood.


   Ακριβως αυτο πιστευω και εγω οπως ειχα πει και σε ενα αλλο αρθρο!!!Φυσικα περιμενω καμια εκπληξη (μακαρι Bloodborne 2!!!!!!!!!!!!) αλλα και μονο gameplay να δειξει απο καποια πολυ αναμενομενα παιχνιδια θα τρελαθουμε χαχαχα!Καλα αμα παιξει κανα Death Stranding gameplay trailer εκει ειναι που θα γινει ο πανικος! XD


   Σίγουρα έχει εκπλήξεις και η Sony. Η Sucker Punch πχ δεν ξέρουμε τι φτιάχνει μετά το inFamous Second Son.
  • Comment Link
   Captain_Zaraki
   Captain_Zaraki 18/05/2017 16:03:03

   H sony φέτος θα παίξει με gameplay. Θα δείξει τα βαριά χαρτιά της να τρέχουν real time στα playstation. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Θα κλείσει θεωρώ με μεγάλο gameplay και story trailer για το Death Stranding μαζί με ανακοίνωση μεγάλου ηθοποιού του Hollywood.


   Ακριβως αυτο πιστευω και εγω οπως ειχα πει και σε ενα αλλο αρθρο!!!Φυσικα περιμενω καμια εκπληξη (μακαρι Bloodborne 2!!!!!!!!!!!!) αλλα και μονο gameplay να δειξει απο καποια πολυ αναμενομενα παιχνιδια θα τρελαθουμε χαχαχα!Καλα αμα παιξει κανα Death Stranding gameplay trailer εκει ειναι που θα γινει ο πανικος! XD
  • Comment Link
   VENOM AWAKENS GR
   VENOM AWAKENS GR 18/05/2017 15:55:06
   H sony φέτος θα παίξει με gameplay. Θα δείξει τα βαριά χαρτιά της να τρέχουν real time στα playstation. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Θα κλείσει θεωρώ με μεγάλο gameplay και story trailer για το Death Stranding μαζί με ανακοίνωση μεγάλου ηθοποιού του Hollywood.
  • Comment Link
   thanosthehuge
   thanosthehuge 18/05/2017 15:19:42
   Καλά και τα exclusives των μεγάλων κονσολών, αλλά εγώ προσωπικά θα έσβηνα με ένα trailer Cyberpunk 2077... 4 χρόνια και ακόμα ούτε κουβέντα... Θα τρελαθούμε!
  • Comment Link
   Dead3nD
   Dead3nD 18/05/2017 14:55:58
   θα συμφωνησω με τους περισσοτερους,δεν περιμενω τιποτα που να ταρακουνησει τα νερα απο την Sony.Ουτε βεβαια και απο την Nintendo (με εξαιρεση ανακοινωση καποιου Metroid).Περιμενω ομως πολλα και ειμαι περιεργος για την Microsoft,να δουμε επιτελους τι ειναι αυτο το Scorpio και αν ανακοινωσει νεα ip's
  • Comment Link
   John-Stef72
   John-Stef72 18/05/2017 14:51:37
   Θεωρώ ότι αυτή που πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο στην Ε3 είναι η Microsoft. Τόσο για το Scorpio οσο και για την έλλειψη αποκλειστικοτήτων όπως των ανταγωνιστών της.

   Η Nintendo φαίνεται ότι έχει καλό momentum με το Switch και πιθανώς θα το συνεχίσει και μετά την Ε3. Για 3rd party υποστήριξη δεν ξέρω πως θα τα πάει, πάντως οι indie developers θα πέσουν με τα μούτρα αφού η εταιρία παρέχει τόσο φτηνά development kits.Καλό θα ήταν να φέρει και κανένα νέο ip πέραν απ'το Splatoon.

   Για την Sony τι να πω; Και χαρτί υγείας να κυκλοφορήσει με το λογότυπο "PS" επάνω και την ατάκα " 4 The Players" θα πουλήσει. Φαίνεται ότι έχει ρίξει πολλά λεφτά στο VR. Απο 'κει και πέρα, και τρελό momentum έχει και αποκλειστικότητες για να παραμείνει η 1η εμπορικά κονσόλα.
  • Comment Link
   megathemiis
   megathemiis 18/05/2017 14:46:18

   Θεμη εσυ που τα ψαχνεις,υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα star citizen σε scorpio η pro?Πρωσοπικα αυτο θα ηθελα να ανακοινωνοσουν.


   Η απάντηση του φίλου ShadowGP ήταν ήδη αρκετή.

   Και εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε το Star Citizen στις κονσόλες. Μπορεί μεν το Scorpio να είναι ένα αρκετά δυνατό σύστημα, αλλά όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με το PS4 Pro, εξακολουθεί να είναι περιορισμένο από το αδύναμο Xbox One.
  • Comment Link
   NikeFerrari
   NikeFerrari 18/05/2017 13:49:18
   Θεωρώ υπάρχει περιεχόμενο για μιά πάρα πολύ δυνατή και πλούσια Ε3 και δεν συμπεριλαβάνω τις εκπλήξεις ή πρωτοανακοινωθέντες τίτλους. Τέτοιοι σίγουρα θα υπάρξουν απο όλους και τους πλήστους τους αναμένω απο την MS. Μαζί με trailers για παιχνίδια που ξέρουμε, συν για αυτά που θα αποκαλυφθούν, συν ανακοινώσεις που αφορούν hardware, υπάρχουν τα φόντα για ωραία γιορτή του gaming.
  • Comment Link
   ShadowGP
   ShadowGP 18/05/2017 13:41:42

   Θεμη εσυ που τα ψαχνεις,υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα star citizen σε scorpio η pro?Πρωσοπικα αυτο θα ηθελα να ανακοινωνοσουν.   Απο τις αρχικές δηλώσεις του Chris Roberts και τα χρόνια που το ετοιμάζουν μάλλον απίθανο το βλέπω.

   “Star Citizen IS a PC game,” trumpted Roberts. “It will NEVER be dumbed down for a lesser platform. We will NOT limit the input options or supported peripherals to the lowest common denominator. We will NOT pass on features and technology just because they will only run on some hardware configurations. I LOVE the PC as a platform because it is open, is always moving forward, with new powerful components (usually at cheaper prices) becoming available to gamers available every year. The PC platform is great because it isn't static. It doesn't have rules or some controlling entity that decides what will and won’t be in the eco system. Because of this Star Citizen will always be primarily a PC game and will embrace the best and newest tech."
  • Comment Link
   mihalis13
   mihalis13 18/05/2017 13:41:24
   Η Ε3 είναι κάτι σαν την ανακοινώση μεταγραφών στους ποδοσφαιρόφιλους.
   Από τις αγαπημένες μου μέρες του χρόνου. Και φέτος όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα ξενυχτήσω βλέποντας τη Sony, σχολιάζοντας σε forums και (ελπίζω) πάλι να χοροπηδάω μόνος μου στις ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών!
   Η Sony θεωρώ πως δύσκολα θα ενυπωσιάσει για ακόμα μια χρονιά μιας και πλέον έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. Είμαι περίεργος να δω αν θα ανακοινώσει νεα ip.
   Έχω μια μεγάλη περιέργεια για την MS. Να δω πως θα παρουσιάσει το Scoprio, αν θα έχει νέους τίτλους. Γιατί με ένα forza δεν γίνεται δουλειά (Halo 6 και Gears 5 αποκλείεται να δούμε στην φετινή Ε3.
   Επίσης παρόλο που δεν είμαι καθόλου φαν της Nintendo, θέλω να δω τι έχει να μας πει φέτος και τι έχει να παρουσιάσει από παιχνίδια.
  • Comment Link
   simovitch123
   simovitch123 18/05/2017 13:38:12
   Καλή E3 να έχουμε και φέτος παίδες και είμαι σίγουρος πως για ακόμη μια φορά θα γιορτάσουμε αυτό το τριήμερο όλοι μαζί, σαν μια ζεστή παρέα!
  • Comment Link
   TheJunk1Monkey
   TheJunk1Monkey 18/05/2017 13:34:46
   Θεμη εσυ που τα ψαχνεις,υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα star citizen σε scorpio η pro?Πρωσοπικα αυτο θα ηθελα να ανακοινωνοσουν.
  • Comment Link
   ShadowGP
   ShadowGP 18/05/2017 13:33:13
   Η αλήθεια είναι οτι η Sony τα τελευταία 2 χρόνια βγάζει μια σιγουριά. Φετος περισσότερο είμαι περίεργος να δω την Microsoft και την Nintendo. Την MS για να δω πως θα μας παρουσιάσει και θα πλασάρει το Scorpio (συνέχεια του ΟΝΕ? Καινούργια κονσόλα?) και την Νintendo γιατι δείχνει μέχρι στιγμής με το Switch οτι έχει μάθει απο τα λάθη της...
  • Comment Link
   Captain_Zaraki
   Captain_Zaraki 18/05/2017 12:29:40
   Ερχονται σιγα σιγα παλι μερικες απο τις πιο ωραιες μερες της χρονιας για ολους τους gamers!!!Ανυπομονω οπως παντα για την E3 και ειδικα φετος ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα παρουσιαστει απο την καθε εταιρια.Απο την MS περιμενουμε να δουμε παιχνιδια γενικα και μερικες πληροφοριες για το Scorpio, η Sony εχει ηδη πολλες παιχνιδαρες που αναμενουμε και ανυπομονουμε να δουμε trailers και νεα gameplays (+ καποιες εκπληξεις) και φυσικα η Ninty εχει κανει ενα πολυ δυνατο ξεκινημα με το Switch οποτε ανυπομονω να δουμε ανακοινωσεις νεων τιτλων!!!HYPE ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

  Tech & Science News