Αποτελέσματα ψηφοφορίας Game οf The Year 2023 | Unboxholics' Community Choice Award

Η κοινότητα των Unboxholics μίλησε
15 Ιανουαρίου 2024 11:44
Αποτελέσματα ψηφοφορίας Game οf The Year 2023 | Unboxholics' Community Choice Award

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η Game of the Year ψηφοφορία των Unboxholics για το 2023 ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταγράφοντας για άλλη μια χρονιά τεράστια συμμετοχή.

Χιλιάδες gamers, αναγνώστες του Unboxholics.com, στήριξαν το αγαπημένο τους παιχνίδι και έλαβαν μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία για να αναδείξουν το Unboxholics' Community Choice Award - Game of the Year 2023.

Φυσικά, με ένα τόσο μεγάλο στατιστικό δείγμα, σίγουρα μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες όχι μόνο για τα γούστα της δικής μας κοινότητας, αλλά, ως ένα βαθμό, και για τις προτιμήσεις των Ελλήνων gamers γενικότερα.

Δε χρειάζονται μακρόσυρτες εισαγωγές, οπότε ας περάσουμε απευθείας στα 5 κορυφαία τα παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε, σύμφωνα πάντα με τα γούστα του κοινού των Unboxholics!

ΘΕΣΗ 5 - THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM | 6,3% των ψήφων

ΘΕΣΗ 4 - HOGWARTS LEGACY | 9,8% των ψήφων

ΘΕΣΗ 3 - BALDUR'S GATE 3 | 11,5% των ψήφων

ΘΕΣΗ 2 - ALAN WAKE 2 | 13,7% των ψήφων

ΘΕΣΗ 1 - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 | 19,3% των ψήφων


Ο μεγάλος νικητής για το 2023, λοιπόν, πάντα σύμφωνα με το κοινό των Unboxholics, είναι το Marvel’s Spider-Man 2. Αυτή τη χρονία, οι ψήφοι ήταν αρκετά πιο μοιρασμένοι μεταξύ των κορυφαίων παιχνιδιών, πράγμα που υποδηλώνει πως υπήρχαν πολλά καλά παιχνίδια που κατάφεραν να κερδίσουν κόσμο με διαφορετικά γούστα. Ωστόσο, οι Έλληνες φαίνεται πως λάτρεψαν το sequel της Insomniac Games, στο οποίο ο Peter Parker και ο Miles Morales ένωσαν τις δυνάμεις τους. Η αποκλειστικότητα του PS5 κατάφερε να ξεφύγει σε σχέση με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, με διαφορά της τάξεως του 6% σχεδόν.

Από τις πρώτες στιγμές της ψηφοφορίας η εμπειρία της Sony κατάφερε να δημιουργήσει αισθητή διαφορά, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Alan Wake, το οποίο αν και κυκλοφόρησε σχετικά αργά μέσα στη χρονιά, τα πήγε και αυτό περίφημα, αφού το ξεχώρισαν εκατοντάδες παίκτες ως αγαπημένο τους.

Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του παιχνιδιού της χρονιάς! Marvel’s Spider-Man 2...για το 2023 λοιπόν!


Τέλος, ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης για ένα PS5 Slim, η οποία συνόδευε την ψηφοφορία είναι ο χρήστης του social media X (πρώην Twitter), με όνομα Marios_Vogia (@MariosVogia). Η ομάδα των Unboxholics θα έρθει σε επαφή μαζί του μέσω της εν λόγω πλατφόρμας και σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας θα ακολουθήσει εκ νέου κλήρωση.