ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 | ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PS5

Ψηφίστε και κερδίστε ένα PS5!
29 Δεκεμβρίου 2023 10:00
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 | ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PS5

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για ακόμη μια φορά! Όπως κάνουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το λόγο για την ανάδειξη των καλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς τον δίνουμε σε εσάς! Εσείς, το κοινό των Unboxholics, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2023, με ψηφοφορία, δημοκρατικά και δίκαια. Μάλιστα, φέτος έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε και ένα ολοκαίνουργιο PS5, αφού η ψηφοφορία συνοδεύεται και από έναν μεγάλο διαγωνισμό!

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ψηφίσετε σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Πρέπει να σημειωθεί πως έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε δείτε προσεκτικά τις επιλογές, σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα, η οποία είναι αλφαβητικής σειράς, δεν σας καλύπτει, μπορείτε φυσικά να στηρίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε χρησιμοποιώντας την επιλογή “Άλλο” στο τέλος της φόρμας.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Επιλέξτε τον νικητή του Unboxholics' Community Choice - Game of the Year 2023 και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα ολοκαίνουργιο PS5!

Τα παιχνίδια της χρονιάς και ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου του 2024.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΜΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ PS5:

1. Κάντε δημόσιο share του άρθρου της ψηφοφοφίας με hashtag #UHGOTY2023, στο social media της επιλογής σας (Facebook, Instagram, X)!

Φυσικά, τις επιλογές των Unboxholics ως μέσο μπορείτε να τις μάθετε μέσα από το τελευταίο ειδικό Game Jazz της χρονιάς, το οποίο ακολουθεί παρακάτω! Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για παιχνίδια, ταινίες, σειρές και πολλά ακόμη. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι!