Προσφορά ένας μήνας δωρεάν Cinobo από τους Unboxholics

Το Cinobo φιλοξενεί πλέον και σειρές!
31 Οκτωβρίου 2023 17:53
Προσφορά ένας μήνας δωρεάν Cinobo από τους Unboxholics

Το Cinobo, η γνωστή και αγαπημένη ελληνική streaming πλατφόρμα με την εκλεκτή ταινιοθήκη, ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν του φέρνοντας τις πρώτες της τηλεοπτικές σειρές. Ήδη φιλοξενούνται μερικές 

Ο κατάλογος του Cinobo έχει εμπλουτιστεί με μερικές εξαιρετικές σειρές που δεν έχουν ξαναπροβληθεί στην Ελλάδα και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε, ενώ κάθε μήνα θα προστίθενται νέες σειρές όπως μόνο το Cinobo ξέρει να τις επιλέγει.

Όπως για παράδειγμα την μίνι σειρά "Apagón", η οποία αποτελεί μία από τις επερχόμενες σειρές που θα φέρει αποκλειστικά το Cinobo στην χώρα μας. Πρόκειται για μια ισπανική παραγωγή 5 επεισοδίων, η οποία παρακολουθεί 5 ανεξάρτητες ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μια αποκαλυπτική κατάσταση στον απόηχο μιας ηλιακής καταιγίδας.

Ως Unboxholics σε συνεργασία με το Cinobo σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να βουτήξετε στον προσεγμένο κατάλογό του: έναν μήνα δωρεάν συνδρομή. Πώς θα αποκτήσετε τον δωρεάν μήνα; Απλώς ακολουθήστε το παρακάτω link και τις οδηγίες που αναγράφονται εντός: 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ CINOBO με κωδικό UNBOXHOLICS23

 


Σειρές που ανακαλύψαμε μετά από δεκάδες ώρες θέασης και δεν έχουν ξαναπροβληθεί στην Ελλάδα, όπως το ισπανικό M.A.T., η πολυβραβευμένη σειρά του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν (Ο Εχθρός Δίπλα μου, Εξαφανισμένος, Ο Έκπτωτος). Μια ιστορία για την αστυνομική βία στην Ισπανία και ένα γεγονός που οδηγεί σε έρευνες για τα βαθύτερα αίτιά της. Το σπαρταριστό UFOs, όπου ο Μελβίλ Πουπό και η Δάφνη Πατακιά ψάχνουν εξωγήινους στη γαλλική επαρχία των 70s. Το Vernon Subutex, από τον ομώνυμο ήρωα της καλτ τριλογίας βιβλίων της Βιρζινί Ντεπάντ, ένα φόρος τιμής στη μουσική, στην κουλτούρα και στα χαμένα όνειρα της γενιάς των 90s, με πρωταγωνιστή τον Ρομέν Ντουρίς ως πρώην ιδιοκτήτη θρυλικού δισκάδικου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πλατφόρμα και τίτλοι-ορόσημα που κάθε θεατής θα έπρεπε να έχει στα watched του. Μια από τις καλύτερες και πιο συγκινητικές σειρές των τελευταίων χρόνων, το βρετανικό It’s a Sin του Ράσελ Ντέιβις, όπου αφηγείται την κρίση του AIDS τη δεκαετία του ‘80 μέσα από μια παρέα που θα βιώσει έρωτες, συγκινήσεις και απώλειες. Η αληθινή ιστορία του διαβόητου βενεζουελάνου τρομοκράτη Κάρλος, το Τσακάλι, στην ομώνυμη δημιουργία του Ολιβιέ Ασαγιάς, μια εντυπωσιακή βιογραφία που παρουσίασε σε δύο μορφές (ταινίας και σειράς), γεφυρώνοντας το μεταξύ τους χάσμα. Και τέλος, το θρυλικό Berlin Alexanderplatz του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ που θα παρουσιαστεί σε αποκατεστημενη μορφή και προβάλλεται μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου.

M.A.T.

Πολυβραβευμένο, καθηλωτικό και επίκαιρο αστυνομικό θρίλερ για τις σύγχρονες πόλεις. Αστυνομική βία, διαφθορά, gentrification, σε ένα παζλ βίας και συμφερόντων που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Από το υπερ-επιτυχημένο δημιουργικό δίδυμο Ροντρίγκο Σορογκόγιεν και Ιζαμπέλ Πένια (Ο Έκπτωτος, Εξαφανισμένος, Ο Εχθρός Δίπλα μου).

Σύντομη σύνοψη: Κατά τη διάρκεια μιας βίαιης έξωσης σε μια ιστορική γειτονιά της Μαδρίτης, ένας μετανάστης από την Αφρική πέφτει στο έδαφος και σκοτώνεται, παρουσία 6 αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων. Το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων ξεκινά μια περίπλοκη έρευνα ώστε να διαπιστωθεί: φταίνε οι άντρες των Μ.Α.Τ. ή υπάρχει κάτι βαθύτερο σε αυτή τη σκιώδη υπόθεση; Η έρευνα σύντομα θα δείξει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Δημιουργοί: Ισαμπέλ Πένια, Ροντρίγκο Σορογκόγιεν

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν, Μπόρχα Σολέρ

Πρωταγωνιστούν: Βίκι Λουένγκο, Ραούλ Αρέβαλο, Άλεξ Γκαρσία, Ρομπέρτο Άλαμο, Ραούλ Πριέτο

Αριθμός επεισοδίων: 6

Χώρα, Έτος Παραγωγής: Ισπανία, 2020


UFOs (2021) των Κλεμάνς Νταρζέν, Μάρτιν Ντουέρ

Συνδυάζοντας τις ιστορίες καθημερινής εργασιακής τρέλας του The Office με το μυστήριο και το απόκοσμο περιβάλλον του X-Files, βάζοντας λίγη δόση 70s και παστέλ χρώματα, η σπαρταριστή αυτή σάτιρα ιστοριών επιστημονικής (και μη) φαντασίας έχει χιούμορ, καρδιά και τη δική μας Δάφνη Πατακιά.

Κάρλος, το Τσακάλι (Carlos, 2010) του Ολιβιέ Ασαγιάς

Επαναστάτης ή τρομοκράτης; Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωταγωνιστές της ταραχώδους διεθνούς πολιτικής σκηνής των 70s γίνεται το αντικείμενο αυτής της επικής δημιουργίας του Ολιβιέ Ασαγιάς που έκανε σταρ τον πρωταγωνιστή της Έντγκαρ Ραμίρεζ και θεωρείται ήδη κλασική.

It's a Sin (2021) του Ράσελ Τ. Ντέιβις

Η κρίση του AIDS μέσα από τις ζωές μιας παρέας νέων στο Λονδίνο των ‘80s. Έρωτες, φιλίες, πάρτυ, απώλειες. Χιούμορ, τρόμος και έκσταση πάνε χέρι-χέρι, σε μια ανασύσταση της περιόδου από τον θρύλο της αγγλικής τηλεόρασης Ράσελ Τ. Ντέιβις (Doctor Who). Από τις κορυφαίες σειρές των τελευταίων ετών.

Tags: