5 ντοκιμαντέρ στο Netflix που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Νέες προτάσεις
24 Οκτωβρίου 2023 15:25
5 ντοκιμαντέρ στο Netflix που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Εκτός από ταινίες και σειρές, το Netflix έχει στον κατάλογό του και μία τεράστια γκάμα από ντοκιμαντέρ-σόου που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 5 νέες δικές μας προτάσεις που αφορά αυτό το είδος, είτε είναι ταινία, είτε σειρά, που καλό θα ήταν να παρακολουθήσετε, εάν δεν ξέρετε τι να δείτε.

Ακολουθεί η λίστα με 5 ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που αξίζει να παρακολουθήσετε αν είστε συνδρομητές στο Netflix.


The Staircase

Το The Staircase είναι από τα πολύ viral ντοκιμαντέρ της υπηρεσίας που είχε γίνει διαθέσιμο στην υπηρεσία το 2018. Πρόκειται για μία υπόθεση με πολύ μυστήριο και μία δολοφονία (;).

Η υπόθεση της σειράς εστιάζει στον Michael Peterson, έναν συγγραφέα noir μυθιστορημάτων ο οποίος κατηγορήθηκε για την δολοφονία της συζύγου του, Kathleen, αφότου η σωρός της ίδιας βρέθηκε στην βάση της σκάλας του σπιτιού τους. Η δικαστική διαμάχη που ακολούθησε τράβηξε μέχρι και δέκα έξι ολόκληρα χρόνια.

Η πλοκή αναφέρει: Ατύχημα ή δολοφονία; Μετά τον μυστηριώδη θάνατο της γυναίκας του, ο συγγραφέας Michael Peterson βλέπει τη ζωή του να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

The Most Hated Man on the Internet

Ακόμη ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει την προσοχή σας ήρθε από τους παραγωγούς του Tinder Swindler και του εξαιρετικού Don’t F*** with Cats, με επίκεντρο μία μητέρα που θέλει να πάρει εκδίκηση.

Η σύνοψη αναφέρει τα εξής: Από τους παραγωγούς του "Απατεώνα του Tinder" και του "Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες" έρχεται αυτή η σοκαριστική σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη σχετικά με τον Χάντερ Μουρ και την ιστοσελίδα του, το IsAnyoneUp.com, μία από τις πρώτες και πιο περιβόητες σελίδες εκδικητικού πορνό. Στον χωρίς νόμους κόσμο του 2010, απίθανοι σύμμαχοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τη δικαιοσύνη και να ξεσκεπάσουν απρόσμενα μυστικά. Στον ιστό της εκδίκησης, όλοι θα λογοδοτήσουν - ακόμα και ο Χάντερ Μουρ.

Girl in the Picture

Το Girl in the Picture είναι ένα ντοκιμαντέρ μυστηρίου που άφησε άφωνους τους θεατούς του όταν κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2022 στο Netflix. Δώστε του την ευκαιρία και σίγουρα θα σας κρατήσει με το στόμα ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Η επίσημη σύνοψη του ντοκιμαντέρ: Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, μια γυναίκα που βρέθηκε να ξεψυχά σε έναν δρόμο αφήνει πίσω της έναν γιο, έναν υποτιθέμενο άντρα και ένα μυστήριο που ξετυλίγεται σαν εφιάλτης.

The Devil on Trial

Το ντοκιμαντέρ διερευνά την πρώτη –και μοναδική– φορά που ο δαιμονισμός χρησιμοποιήθηκε επίσημα ως υπεράσπιση σε δίκη για φόνο στις ΗΠΑ. Περιλαμβάνοντας μαρτυρίες από πρώτο χέρι για φερόμενο δαιμονισμό και μια συγκλονιστική δολοφονία, αυτή η ασυνήθιστη ιστορία προκαλεί προβληματισμό για τον φόβο μας απέναντι στο άγνωστο.

Η πλοκή αναφέρει: Με αναπαραστάσεις και ερασιτεχνικά βίντεο, αυτό το σκοτεινό ντοκιμαντέρ ερευνά τον διαφαινόμενο δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και τον σκληρό φόνο που ακολούθησε.

The Tinder Swindler

Οι παραγωγοί του “Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες” φέρνουν στο Netflix τον απατεώνα του Tinder! Πρόκειται για μία ιστορία εξαπάτησης, στην οποία ένας απατεώνας του Tinder εξαπάτησε πολλές γυναίκες για εκατομμύρια και είναι φυγόδικος σε πολλές χώρες. Υποδυόμενος έναν πλούσιο μεγιστάνα διαμαντιών, γοήτευε γυναίκες στο διαδίκτυο και τις αποσπούσε εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του Netflix: Από τους παραγωγούς του "Κάτω τα Χέρια από τις Γάτες: Το Κυνήγι του Δολοφόνου". Ο έρωτας σήμερα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, όπου ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ο διαβόητος "Απατεώνας του Tinder" αποπλάνησε και εξαπάτησε νεαρές γυναίκες για εκατομμύρια και είναι φυγόδικος σε πολλές χώρες. Ένα swipe θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας. Αυτή η ιστορία είναι το απόλυτο παραμύθι που έγινε εφιάλτης.

Δείτε επίσης: 5+1 ντοκιμαντέρ του Netflix που θα σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας!