5 δραματικές σειρές που αξίζει να δείτε αν έχετε Disney+

Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σειρά, τσεκάρετε
12 Οκτωβρίου 2023 20:35
5 δραματικές σειρές που αξίζει να δείτε αν έχετε Disney+

Θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σειρά και ψάχνετε ατελείωτα τις λίστες στις streaming υπηρεσίες; Ψάχνετε να παρακολουθήσετε κάτι όχι και τόσο “mainstream” για να χαλαρώσετε τα φθινοπωρινά βράδια; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε 5 δραματικές σειρές που αξίζει να δείτε και να επενδύσετε το χρόνο σας, εάν και εφόσον είστε συνδρομητές στο Disney+. Από το Reservation Dogs, στο The Patient, αλλά και στο The Good Doctor, σίγουρα υπάρχει μια σειρά από τη λίστα που θα βρείτε παρακάτω που ίσως να σας κλείνει το μάτι.

Η λίστα περιέχει σειρές που δεν είναι και τόσο γνωστές στο ευρύ κοινό και σαφώς θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Οπότε, ίσως έρθει και ένα 2ο μέρος στο μέλλον!

Reservation Dogs | 2 Σεζόν

Η περίληψη της σειράς λέει: Το Reservation Dogs είναι μια κωμωδία που ακολουθεί τη ζωή τεσσάρων εφήβων στην αγροτική Οκλαχόμα, οι οποίοι κλέβουν, ληστεύουν και αποταμιεύουν για να πάνε στην εξωτική, μυστηριώδη και μακρινή γη της Καλιφόρνια. Για να το επιτύχουν, πρέπει να αποταμιεύουν αρκετά χρήματα, να υπερκινήσουν τα κεφάλια της μεθ στις γειτονιές των ναρκομανών στην άκρη της πόλης και να επιβιώσουν στον πόλεμο με μια πιο ισχυρή αντίπαλη συμμορία.

Με εξωτερικούς παραγωγούς και δημιουργούς τους Sterlin Harjo και Taika Waititi, το Reservation Dogs είναι μία κωμική-δραματική σειρά με μισάωρα επεισόδια, που ακολουθεί τις ζωές των Elora Danan (Devery Jacobs), Bear Smallhill (D'Pharaoh Woon-A-Tai), Willie Jacκ, (Paulina Alexis) και Cheese (Lane Factor), τεσσάρων εφήβων από την Oklahoma.

The Patient | 1 Σεζόν

Το The Patient είναι ακόμη μια σειρά του Hulu που παίζει στο Disney+ και έχει αρκετά θετικές κριτικές στο IMDB. Πρόκειται για ένα δράμα μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Steve Carell του The Office, ενώ πλάι του παίζουν και οι Domhnall Gleeson, Laura Niemi και Andrew Leeds.

Η σύνοψη της σειράς λέει: Ο Άλαν Στράους είναι ένας ψυχοθεραπευτής που κρατείται αιχμάλωτος από έναν ασθενή, ο οποίος αποκαλύπτει πως είναι κατά συρροή δολοφόνος. Καθώς ο χρόνος τελειώνει, ο Άλαν προσπαθεί απεγνωσμένα να τον εμποδίσει, πριν γίνει και ο ίδιος συνένοχος στους φόνους του Σαμ ή -ακόμα χειρότερα- πριν γίνει και ο ίδιος στόχος των εγκληματικών του διαθέσεων.

The Good Doctor | 4 Σεζόν

Το The Good Doctor είναι μια αρκετά γνωστή και επιτυχημένη σειρά, που όμως δεν την έχουν παρακολουθήσει πολλοί. Το δραματικό σόου κυκλοφόρησε το 2017 και αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες οι 4 από τις 6 σεζόν στο Disney+.

Η περίληψη της σειράς αναφέρει: Ο Σον Μέρφι, ένας νεαρός χειρούργος που έχει αυτισμό και το σύνδρομο του σοφού, εγκαταλείπει την ήσυχη ζωή του στην επαρχία και εντάσσεται στη χειρουργική μονάδα ενός φημισμένου νοσοκομείου. Μόνος στον κόσμο και ανίκανος να συνδεθεί σε προσωπικό επίπεδο με τους γύρω του, ο Σον χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ιατρικές ικανότητές του για να σώζει ζωές και να προκαλέσει τον σκεπτικισμό των συναδέλφων του.

A Small Light | 1 Σεζόν

Το A Small Light είναι μια νέα σειρά του National Geographic και του Disney+ που έκανε πρεμιέρα μέσα στο 2023. Πρόκειται για ένα βιογραφικό-δραματικό σόου που έχει λάβει αρκετά θετικά σχόλια, ενώ ήταν υποψήφιο και για ένα Primetime Emmy.

Η σύνοψη της σειράς λέει: Η σειρά ακολουθεί τη Μιπ Γκις, τη γραμματέα του Όττο Φρανκ. Με τη βοήθεια της ολλανδικής αντίστασης, η Μιπ και ο σύζυγός της προστατεύουν τους Φρανκ και αμέτρητους άλλους από τους ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Λογικά γνωρίζετε την ιστορίας της Άννας Φρανκ και τη ζωή της στο μυστικό παράρτημα. Τώρα θα δείτε όσα συνέβησαν από την άλλη μεριά της βιβλιοθήκης.

Candy | 1 Σεζόν

Το Candy μία σειρά παραγωγής του Hulu, η οποία θέλει να σας καθηλώσει με ένα έγκλημα που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 1980 στο Τέξας.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Disney Plus: Η Candy Montgomery είναι μια νοικοκυρά της δεκαετίας του 1980 που έκανε τα πάντα σωστά: έχει καλό σύζυγο, δύο παιδιά, όμορφο σπίτι, ενώ ακόμα και τις ατασθαλίες της ξέρει να τις εκτελεί σωστά. Αλλά όταν η πίεση των συμβιβασμών αρχίζει να συσσωρεύεται μέσα της, οι πράξεις της δείχνουν την απεγνωσμένη αναζήτησή της για λίγη ελευθερία. Μέχρι που κάποιος της λέει να το βουλώσει. Με θανατηφόρα αποτελέσματα.

Η σειρά των 5 επεισοδίων είναι τώρα διαθέσιμη και πρωταγωνίστρια εδώ είναι η Jessica Biel των Total Recall και The Texas Chainsaw Massacre, ενώ πλάι της παίζουν και οι Melanie Lynskey, Pablo Schreiber, Timothy Simons, Raúl Esparza, Jessie Mueller, Coley Campany και Sharon Conley.

Tags: