Αποτελέσματα ψηφοφορίας Game οf The Year 2022 | Unboxholics' Community Choice Award

Αυτά είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίσατε!
04 Ιανουαρίου 2023 12:28
Αποτελέσματα ψηφοφορίας Game οf The Year 2022 | Unboxholics' Community Choice Award

Η Game of the Year ψηφοφορία των Unboxholics για το 2022 ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταγράφοντας για άλλη μια χρονιά τεράστια συμμετοχή.

Συγκεκριμένα, πάνω από 10.000 αναγνώστες στήριξαν το αγαπημένο τους παιχνίδι και έλαβαν μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία για να αναδείξουν το Unboxholics' Community Choice Award - Game of the Year 2022.

Φυσικά, με ένα τόσο μεγάλο στατιστικό δείγμα, σίγουρα μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες όχι μόνο για τα γούστα της δικής μας κοινότητας, αλλά, ως ένα βαθμό, και για τις προτιμήσεις των Ελλήνων gamers γενικότερα.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, λοιπόν, ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε, σύμφωνα με τα γούστα του κοινού των Unboxholics!


ΘΕΣΗ 5 - Stray | 2,7% των ψήφων

ΘΕΣΗ 4 - Horizon Forbidden West | 2,8% των ψήφων

ΘΕΣΗ 3 - Call of Duty Modern Warfare II | 3,2% των ψήφων

ΘΕΣΗ 2 - Elden Ring | 25% των ψήφων

ΘΕΣΗ 1 - God of War Ragnarok | 48,5% των ψήφων


Ο μεγάλος νικητής για το 2022, λοιπόν, πάντα σύμφωνα με το κοινό των Unboxholics, είναι το God of War Ragnarok, το οποίο μάλιστα κατάφερε να ξεφύγει, αποσπώντας περίπου τις μισές ψήφους, με εντυπωσιακό ποσοστό 48,5%. Οι Έλληνες φαίνεται πως λάτρεψαν το sequel, που συνέχισε την ιστορία των Kratos και Atreus, οι οποίοι αυτή τη φορά ήταν αντιμέτωποι με μια ακόμη πιο σημαντική απειλή.

Από τις πρώτες στιγμές της ψηφοφορίας η εμπειρία της Sony Santa Monica κατάφερε να δημιουργήσει αισθητή διαφορά, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Elden Ring, το οποίο ωστόσο τα πήγε και αυτό περίφημα, αφού το προτίμησε το 1/4 των ψηφοφόρων. Το υπόλοιπο 1/4 ξεχώρισε πολλά άλλα διαφορετικά παιχνίδια μέσα στο 2022, με την διαφορά από τη δεύτερη στην τρίτη θέση να είναι αξιοσημείωτη.

Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του παιχνιδιού της χρονιάς! God of War Ragnarok...για το 2022 λοιπόν!