Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούλιος 2018

Καλοκαιρινές προτάσεις για όλους
04 Ιουλίου 2018 02:07
Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούλιος 2018

Το καλοκαιρινό κλίμα και οι υψηλές θερμοκρασίες επανήλθαν μετά από μια φθινοπωρινή παρένθεση τον περασμένο μήνα. Μπορεί ο Ιούλιος, ο μεσαίος μήνας τους καλοκαιριού, για πολλούς να είναι συνυφασμένος με τις διακοπές και τη θάλασσα, ο κινηματογράφος ωστόσο δεν ρίχνει του ρυθμούς φέτος. Ναι μεν έχουμε έναν μικρότερο αριθμό κυκλοφοριών, ωστόσο υπάρχον πολλά blockbusters και επιλογές για όλους. Ξεκινώντας, στις 5 Ιουλίου το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο του κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Ant-Man and the Wasp. Ο υπερήρωας με την δύναμη της σμίκρυνσης έλειπε από την κορύφωση του MCU στο Infinity War και τώρα αναμένεται να μάθουμε το γιατί. Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστεί ο Paul Rudd, ο οποίος έχει στο πλευρό του την Evangeline Lilly.

Συνεχίζοντας, άλλο ένα αξιοσημείωτο καλοκαιρινό blockbuster είναι και το Skyscraper. Πρόκειται για τη νέα ταινία του Dwayne Johnson, ο οποίος θα βρει τον εαυτό του υπό αντίξοες συνθήκες για άλλη μια φορά, έχοντας να σώσει την οικογένειά του και να καθαρίσει το όνομά του για την επίθεση στο ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου. Μπορείτε να περιμένετε ατελείωτη δράση, αγωνία και σκηνικά που θα σας ζαλίσουν ακόμα και αν δεν έχετε υψοφοβία.

Στις 26 Ιουλίου θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το horror και action φιλμ The First Purge. Είναι το prequel που περιγράφει τα γεγονότα που προηγήθηκαν της πρώτης Purge ταινίας του 2013, η οποία σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και σε ένα βαθμό άφησε το στίγμα της στην ποπ κουλτούρα. Όσοι ψάχνουν τώρα για μια animated πρόταση έχουν να προσμένουν το Ξενοδοχείο Τεράτων 3, στο οποίο ο Δράκουλας και η παρέα του θα πάνε καλοκαιρινές διακοπές. Ο αγγλικός τίτλος της ταινίας της Hotel Transylvania 3: Summer Vacation και το ντεμπούτο της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 του μηνός.

Τέλος, αξιόλογη πρόταση φαίνεται πως είναι και το American Animals, το οποίο έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και σχόλια μέχρι στιγμής. Η ταινία ακολουθεί τέσσερεις νεαρούς άνδρες που επιχειρούν μια από τις πιο ακραίες ληστείες στην ιστορία της Αμερικής. Τέλος, μέσα στο μήνα καταφθάνει και το sequel του Mamma Mia! Ο λόγος γίνεται για το Mamma Mia! Here We Go Again, το οποίο μπορεί αυτή τη φορά να μην γυρίστηκε στην χώρα μας, αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον για μια μερίδα του ελληνικού κοινού.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

05 Ιουλίου

12 Ιουλίου

19 Ιουλίου

26 Ιουλίου