One Piece: Η live action σειρά έρχεται στο Netflix όπως όλα δείχνουν

Μια ανακάλυψη στο Reset Era πυροδότησε εξελίξεις
12 Μαρτίου 2019 15:10
One Piece: Η live action σειρά έρχεται στο Netflix όπως όλα δείχνουν

Φαίνεται πως η live action σειρά του One Piece που βρίσκεται στα σκαριά θα έρθει στην συνδρομητική υπηρεσία του Netflix. Οι αετομάτηδες χρήστες του ResetEra αλλά και κάμποσοι ακόμη fans, ανακάλυψαν μια καταχώρηση του One Piece στο Netflix και μάλιστα στην κατηγορία των "US TV Action & Adventure" όπου ίσως να αποτελεί ένα στοιχείο πως πρόκειται για την εν λόγω live-action σειρά και όχι για τον ερχομό του anime στην υπηρεσία. 

Η σελίδα του σόου στο Netflix είχε και μια σύντομη σύνοψη της σειράς: 

Ο Monkey D Luffy σαλπάρει με το έμπιστο πλήρωμά του για να βρει τον θησαυρό του One Piece και να γίνει ο απόλυτος βασιλιάς πειρατής! Βασισμένο στο manga του Eiichiro Oda. 

Μερικές ώρες αργότερα η σελίδα του στο Netflix κατέβηκε και η εταιρία όταν ερωτήθηκε δήλωσε "ουδέν σχόλιο", πυροδοτώντας περισσότερο τις φήμες. 

Η live-action One Piece σειρά είχε ανακοινωθεί πίσω στο 2017 και την παραγωγή έχει αναλάβει η Tomorrow Studios. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη το Netflix ετοιμάζει την live-action σειρά του Cowbow Bepop, ενώ στο παρελθόν έχει μεταφέρει το Death Note σε ταινία, καθώς και τα Bleach και Fulmetal Alchemist

Μένει να δούμε εάν αυτή η πληροφορία θα επιβεβαιωθεί και από τα επίσημα χείλη του Netflix.