Cloak and Dagger trailer | H 2η σεζόν έρχεται υποσχόμενη σωστό πανδαιμόνιο

Με τους Aubrey Joseph & Olivia Holt να αναλαμβάνουν και πάλι δράση
20 Φεβρουαρίου 2019 21:52
Cloak and Dagger trailer | H 2η σεζόν έρχεται υποσχόμενη σωστό πανδαιμόνιο

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τον 2ο κύκλο της σειράς με υπερήρωες Cloak and Dagger της Marvel που θα προβληθεί στο Freeform.

Εν προκειμένω, σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Aubrey Joseph ο οποίος μας συστήνεται ως ο ‘Tyrone Johnson’ δηλαδή ως ο ‘Cloak’, ενώ η Olivia Holt υποδύεται την ‘Tandy Bowen’ ή αλλιώς γνωστή και ως ‘Dagger’. Οι δύο παραπάνω νεαροί χαρακτήρες ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερδυνάμεις που κατά έναν περίεργο τρόπο τους ενώνουν.

Τώρα πια, στην καινούργια τους περιπέτεια, θα προσπαθήσουν να ξαναβρούν την θέση τους στον αληθινό κόσμο δεδομένου του ότι έχουν μάθει για τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους συνοδεύονται από τις συνακόλουθες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους και θα τους κάνουν να ωριμάσουν, πασχίζοντας να βρουν ισορροπίες ανάμεσα στους φόβους και τις ελπίδες τους. Έτσι, προχωρούν πιο βαθιά στο σύμπαν του ανεξήγητου, επιχειρώντας να βελτιώσουν τα χαρίσματά τους και να κάνουν τις σωστές επιλογές για το τι είδους ήρωες θέλουν να είναι. Ο κίνδυνος φυσικά δεν λείπει από την ιστορία τους. Θα αντιμετωπίσουν έναν αδυσώπητο εκδικητή και θα ξεσκεπάσουν έναν σατανικό αντίπαλο που διαλέγει ως θύματά του διάφορες ανυποψίαστες γυναίκες μέσα στην πόλη.

Το 2ο κεφάλαιο του Cloak and Dagger έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου του 2019 στο Freeform. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: