House of the Dragon: Το HBO είπε πότε θα βγει η 2η σεζόν και δεν είναι καλά τα νέα

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO μίλησε ξεκάθαρα
28 Οκτωβρίου 2022 11:37
House of the Dragon: Το HBO είπε πότε θα βγει η 2η σεζόν και δεν είναι καλά τα νέα

Δεν σας έχουμε και τα καλύτερα νέα σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν του House of the Dragon. Όσοι λοιπόν περιμένετε με ανυπομονησία να δείτε τι επιφυλάσσει ο επόμενος γύρος του εμφυλίου των Targaryen καλύτερα να κάνετε υπομονή, βάσει των όσων μάθαμε δια στόματος HBO. 

Ο Casey Bloys, διευθυντής προγράμματος του HBO, μίλησε στο Vulture εκτενώς για το θέμα αυτό και ξεκαθάρισε ένα πράγμα για τη 2η σεζόν που ήδη ήταν αναμενόμενο:

"Μην την περιμένετε εντός του 2023"

Κάπως έτσι ο Casey Bloys υπολογίζει ότι το House of the Dragon θα επιστρέψει στις οθόνες μας κάπου προς το 2024, όπως και αρκετά μέσα του εξωτερικού ανέφεραν ως το πιθανότερο σενάριο. Και όλα αυτά διότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους και ως γνωστόν το prequel σόου του Game of Thrones είναι μια πανάκριβη παραγωγή, η οποία απαιτεί μήνες στο post-production. 

House of the Dragon: Η 2η σεζόν θα έχει κάτι από παλιό GoT που θα σας κάνει χαρούμενους!

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από τη 1η σεζόν του House of the Dragon, όπως της επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon; 

Σύμφωνα με το Variety μάθαμε ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της στις αρχές του 2023. Επομένως δύσκολα να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2023 και καλύτερα να το περιμένουμε προς τις αρχές ή τα μέσα του 2024. 

Αυτό το επιβεβαίωσε πλέον και ο Casey Bloys, διευθυντής προγράμματος του HBO που ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας η 2η σεζόν του House of the Dragon εντός του 2023.