House of the Dragon: Διέρρευσε το φινάλε και καλύτερα να προσέχετε όλοι

Τι δήλωσε το HBO για το leak πριν την πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου
22 Οκτωβρίου 2022 08:32
House of the Dragon: Διέρρευσε το φινάλε και καλύτερα να προσέχετε όλοι

Το Game of Thrones έκανε στην εποχή του μόδα το να προστατεύεται κανείς από τα spoilers αφού εκατομμύρια κόσμος απέφευγε να μπαίνει στα social media τις Κυριακές (ή Δευτέρες για εμάς), ενώ έφτανε σε σημείο να βάζει μέχρι και φίλτρα στην περιήγησή του. 

Το House of the Dragon συνέχισε αυτή την παράδοση αν και όχι στον φρενήρη βαθμό του προκατόχου του. Ωστόσο, λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του μεγάλου φινάλε φαίνεται πως διέρρευσε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν στο διαδίκτυο, κάτι που δυστυχώς θα προκαλέσει και διάφορα leaks για το τι θα συμβεί σε αυτό.

Την εγκυρότητα της διαρροής επιβεβαίωσε το ίδιο το HBO όπου σε επίσημη δήλωσή του ανέφερε: 

"Γνωρίζουμε ότι το δέκατο επεισόδιο του House of the Dragon έχει αναρτηθεί σε παράνομους ιστότοπους torrent. Φαίνεται ότι προέρχεται από έναν διανομέα στην περιοχή της ΕΜΕΑ. Το HBO παρακολουθεί ενεργά και αποσύρει αυτά τα αντίγραφα από το διαδίκτυο. Είμαστε απογοητευμένοι που αυτή η παράνομη ενέργεια έχει αναστατώσει την εμπειρία θέασης για τους πιστούς θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια αψεγάδιαστη εκδοχή του επεισοδίου όταν αυτό κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο HBO και το HBO Max, όπου θα προβάλλεται αποκλειστικά σε 4K".

Συνιστούμε, πλέον, να προσέχετε στα social media ειδικά για τις επόμενες ώρες καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αρχίσουν να αναρτούν τα spoilers του 10ου και τελευταίου επεισοδίου του House of the Dragon. 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner.