Maestro: Το 3ο επεισόδιο δε θα έρθει την Πέμπτη – Πότε θα παίξει;

Θα χρειαστεί να «οπλιστείτε» με υπομονή
21 Οκτωβρίου 2022 18:50
Maestro: Το 3ο επεισόδιο δε θα έρθει την Πέμπτη – Πότε θα παίξει;

Το 2ο επεισόδιο του Maestro έπαιξε εχθές το βράδυ στο Mega, αλλά όπως έγινε γνωστό από το ίδιο το κανάλι, το 3ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς δε θα παίξει την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου.

Αντ’ αυτού, το επόμενο επεισόδιο, στο οποίο θα προχωρήσει η σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 3 Νοεμβρίου στις 22:40. Ωστόσο, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα παίξει σε επανάληψη το 2ο επεισόδιο, το οποίο σάρωσε σε τηλεθέαση με 29,7% στο δυναμικό κοινό και 28,7% στο σύνολο του κοινού.

Τα ελληνικά social media χειροκρότησαν και υποκλίθηκαν στην συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού της από τον σύζυγό της, Γιάννη Τσορτέκη.

Τι είδαμε στο 2ο επεισόδιο:

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχεται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Λίγα λόγια για το Maestro:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά 9 επεισοδίων με τίτλο «Maestro». Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.