Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Μάλλον έρχεται η 4η σεζόν του Maestro – Όλα όσα ακούγονται!

Ακούγεται ότι θα δούμε 6 νέα επεισόδια

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Μάλλον έρχεται η 4η σεζόν του Maestro – Όλα όσα ακούγονται!

Και εκεί που πιστεύαμε ότι το Maestro ή αλλιώς Maestro in Blue του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ολοκληρωθεί, ένα νέο ρεπορτάζ έρχεται τώρα να μας πει θα υπάρξει μία ακόμη σεζόν.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Ethnos, αυτή τη στιγμή έχει δρομολογηθεί η παραγωγή 6 επιπλέον επεισοδίων, που θα βάλουν ουσιαστικά την οριστική τελεία στη σειρά του Παπακαλιάτη. Οι φήμες λένε ότι η φωτογραφία που ανέβασε ο Παπακαλιάτης πριν από μερικές ημέρες στο Instagram με τον Morgan Freeman και την Μαρία Καβογιάννη από τους Παξούς, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Advertisement

Οι πληροφορίες που μεταφέρει το Έθνος λένε ότι ο Παπακαλιάτης ετοιμάζει τον τέταρτο κύκλο, ο οποίος λογικά θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στο Netflix. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε η επίσημη ανακοίνωση δεν είναι μακριά και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η συνέχεια/φινάλε πρώτα από το Netflix και έπειτα από το Mega.

«Η παρουσία του Freeman στους Παξούς –σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημόσια αποθέωσή του για τη σειρά– αναζωπύρωσε τα σενάρια για μια πιθανή συνεργασία του βραβευμένου Αμερικανού ηθοποιού με τον Παπακαλιάτη. Παρότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, τα ενδεχόμενα για μια συμμετοχή-έκπληξη παραμένουν ανοιχτά» αναφέρει το Έθνος.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

 

Σε άλλα νέα, ακούγεται επίσης ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει ένα ακόμη project για το Netflix, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι αγγλόφωνο. Ο Παπακαλιάτης διατηρεί μια στενή σχέση με το αφεντικό του Netflix, Ted Sarandos, και φαίνεται ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Netflix

Netflix

Δες περισσότερα