Ο "Jon Snow" έβγαλε φωτογραφίες με Lionel Messi και Sergio Ramos και έγιναν viral

Είναι μεγάλος φίλαθλος του ποδοσφαίρου ο Kit Harington και το δείχνει
13 Οκτωβρίου 2022 19:07
Ο "Jon Snow" έβγαλε φωτογραφίες με Lionel Messi και Sergio Ramos και έγιναν viral

Η σειρά House of the Dragon έχει φέρει για τα καλά ξανά στο προσκήνιο της pop κουλτούρας το Game of Thrones και ένας από τους παλιούς και λατρεμένους χαρακτήρες που δεν ξεχνιέται εύκολα είναι ο Jon Snow του Kit Harington. 

Τον τελευταίο καιρό κιόλας μάθαμε ότι θα επιστρέψει ως Jon Snow/Aegon Targaryen με την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones, που βρίσκεται στα σκαριά στο HBO. Ο Harington επίσης είναι μεγάλος φίλαθλος του ποδοσφαίρου και την περασμένη Τρίτη στο παιχνίδι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα για το Champions League, βρέθηκε στο Παρκ Ντε Πρενς για να παρακολουθήσει τον αγώνα αλλά και να μη χάσει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους αστέρες της ομάδας που θαυμάζει. 

Έτσι, ο "Jon Snow" πήγε στα αποδυτήρια της PSG και συναντήθηκε με τους Sergio Ramos (Σέρχιο Ράμος) και Lionel Messi (Λιονέλ Μεσι), με τους δύο άσους της στρογγυλής θεάς να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και από πλευράς τους. 

Ο Ράμος μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok την συνάντηση του με τον Harington, την ώρα που του χάριζε τη φανέλα του στην Παρί με τον αριθμό 4. 

Δείτε το βίντεο: 

@sergioramos

GO(A)T

♬ Game of Thrones - Theme - London Music Works

Η συνάντησή του με τον Μέσι ωστόσο έγινε στις σουίτες του γηπέδου, καθώς ο "Λίο" δεν έπαιξε λόγω ενόχλησης στο ματς και είδε την αναμέτρηση σαν θεατής. Εκεί ο Harington άδραξε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με έναν από τους GOAT του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και τη σύζυγό του, Antonela Roccuzzo. 

Το στιγμιότυπο μάλιστα ανέβασε ο Messi στα Story του στο Instagram, με την λεζάντα "Lord Commander Jon Snow". Δείτε τη φωτογραφία: 

Όσα γνωρίζουμε για τη σειρά Jon Snow μέχρι τώρα

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff για τον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen. Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. 

Ακόμη, όμως, επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του, πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος.