Dahmer: Γίνεται να υπάρξει 2η σεζόν για τη σειρά που σαρώνει στο Netflix;

Τι λένε τα γεγονότα για το ενδεχόμενο ανανέωσης της, μετά την τεράστια επιτυχία
13 Οκτωβρίου 2022 16:19
Dahmer: Γίνεται να υπάρξει 2η σεζόν για τη σειρά που σαρώνει στο Netflix;

Αναμφίβολα η σειρά που σχεδόν όλος ο κόσμος βλέπει τον τελευταίο καιρό είναι το Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, που διηγείται την πραγματική ιστορία του κατα συρροή δολοφόνου Τζέφρι Ντάμερ και των αποτρόπαιων πράξεών του. 

Μπορεί να υπάρξει 2η σεζόν για το Dahmer; 

Υπάρχει ενδεχόμενο συνέχειας με τη 2η σεζόν του Dahmer (Dahmer Season 2) δεδομένου ότι πρόκειται για μια πραγματική ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια; Οι αποτρόπαιες πράξεις του κατα συρροή δολοφόνου και κανίβαλου Jeffrey Dahmer σταμάτησαν το 1991 όταν και συνελήφθη, ύστερα από πολλά χρόνια δράσης, καθώς η μεροληψία της αστυνομίας τον άφησε ελεύθερο και υπεράνω πάσης υποψίας. 

Πέρασε μερικά χρόνια στη φυλακή όταν και δολοφονήθηκε από τον συγκρατούμενό του Christopher Scarver το 1994, επομένως η ιστορία όλη τελειώνει εκεί. 

Μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, το Netflix δεν έχει δηλώσει καμία πρόθεση να συνεχίσει το "Dahmer: Monster" και πως στα σκαριά βρίσκεται ένας 2ος κύκλος. Άλλωστε η ιστορία συνελήφθη και αποδόθηκε σαν μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων από τους Ryan Murphy και Ian Brennan. 

Βέβαια, να μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί με κάποιον τρόπο, λόγω της τεράστιας δημοφιλίας και του ντόρου που έχει προκαλέσει το "Dahmer", πράγμα που λειτουργεί υπέρ του Netflix. Χάρη στον ντόρο που προκάλεσε η σειρά είναι μια από τις δημοφιλέστερες και μεγαλύτερες σε τηλεθέαση στην ιστορία του με πάνω από 701 εκατ. ώρες θέασης συνολικά. 

Στη σειρά που ο Evan Peters ενσαρκώνει τον διαβόητο serial killer, δραματοποιούνται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια οι δολοφονίες, καθώς εξιστορούνται και οι ζωές των θυμάτων του. Ο Ντάμερ δολοφόνησε και διαμέλισε 17 άνδρες και ανήλικα αγόρια στο διάστημα μεταξύ 1978 και 1991. Η σειρά που υπογράφουν οι Ryan Murphy (American Horror Story) και Ian Brennan παρουσιάζει πολλά από τα καννιβαλιστικά εγκλήματά του με εντελώς ωμό τρόπο, πράγμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις και από τις ίδιες τις οικογένειες των θυμάτων. 

Όπως στην περίπτωση της μητέρας του Tony Hughes, η οποία δήλωσε σε συνέντευξη στο Guardian ότι "δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα", καταδικάζοντας τη σειρά του Netflix. Ο Evan Peters από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι για να μπει στο πετσί του ρόλου του Τζέφρι Ντάμερ τον τρομοκράτησε το γεγονός ότι πήγε σε "μερικά πολύ σκοτεινά μέρη του μυαλού του"

Όλος αυτός ο ντόρος όμως ιντρίγκαρε τον κόσμο σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά των τελευταίων μηνών. Το "Dahmer" σαρώνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο Netflix με τηλεθέαση και προβολές ρεκόρ, καταφέρνοντας να γίνει η 2η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία της υπηρεσίας, εκθρονίζοντας το Bridgerton.