Επιστρέφει ο Jax Teller του Sons of Anarchy; Ο Charlie Hunnam χαμογελά πονηρά (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ποτέ δεν ξέρεις" είπε ο 42χρονος αστέρας
11 Οκτωβρίου 2022 17:15
Επιστρέφει ο Jax Teller του Sons of Anarchy; Ο Charlie Hunnam χαμογελά πονηρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ηθοποιός Charlie Hunnam είναι απόλυτα συνυφασμένος με το ρόλο του Jax Teller από τη σειρά Sons of Anarchy, καθώς χάρη σε αυτόν έγινε παγκοσμίως γνωστός.

Τώρα ο 42χρονος ηθοποιός άφησε υπαινιγμούς πως μπορεί να επιστρέψει στους "Sons" ως Jax σε μια νέα του συνέντευξή που παραχώρησε στο Associated Press κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σειράς "Shantaram" του Apple TV+ όπου πρωταγωνιστεί. 

Μιλώντας για το ενδεχόμενο αυτό είπε: "Κοίταξε, ποτέ δε ξέρεις, ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει. Αυτό που ξέρω είναι πως εκείνη η ομάδα ηθοποιών παρέμειναν καλοί μου φίλοι. Υπάρχει μια ενέργεια που περιτριγυρίζει το project και είναι δελεαστική. Ελπίζω να έχω περισσότερα νέα." Το πονηρό του γέλιο όμως όταν τελείωνε την πρότασή του ίσως και να προδίδει πως...κάτι μαγειρεύεται παρασκηνιακά σχετικά με την επιστροφή του Hunnam στο σύμπαν του Sons of Anarchy. 

Ανέφερε επίσης ότι "εξερευνά μια ιδέα" για το πώς να παίξει ξανά τον Jax αν και βρίσκεται "στα σπάργανα η βιωσιμότητα αυτής της ιδέας", όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Πώς όμως θα επιστρέψει δεδομένου του φινάλε του Sons of Anarchy το 2014; Άλλωστε ο χαρακτήρας του Jax πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο -σε εκείνη την αξέχαστη, φοβερή σκηνή- κάνοντας έτσι το τέλος του αρκετά οριστικό. Η spinoff σειρά που ακολούθησε, Mayans MC, πιάστηκε από τον αφηγηματικό ιστό του θανάτου του Jax και αποτέλεσε sequel των γεγονότων. 

Δύο είναι τα τινά στην περίπτωση αυτή: να εμφανιστεί σε κάποιο flashback στην επόμενη σεζόν του Mayans MC ή σε κάποια άλλη prequel/spinoff σειρά εντός του σύμπαντος των Sons of Anarchy.

Πάντως τον Charlie Hunnam μπορείτε να τον δείτε στη νέα σειρά του Apple TV+ με τίτλο "Shantaram".  

Η 5η σεζόν του Mayans M.C. αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 στο FX.