Έρχονται νέες σειρές στο σύμπαν του Sons of Anarchy;

Αινιγματικές δηλώσεις από τον σεναριογράφο
25 Απριλίου 2020 13:25
Έρχονται νέες σειρές στο σύμπαν του Sons of Anarchy;

Το Sons of Anarchy είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, στην οποία είδαμε τις «τρελές» περιπέτειες του Jackson 'Jax' Teller από το 2008 έως το 2014. Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια το FX κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουργιο σόου που λάμβανε χώρα στο σύμπαν του SoA, το οποίο ήρθε από τον ίδιο σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Kurt Sutter.

Τώρα, ο Kurt Sutter μέσα από τα social media του είπε να μοιραστεί μερικές σκέψεις του για δύο ολοκαίνουργιες σειρές που έχει στα σκαριά/στο μυαλό του. Σε μία ερώτηση που του έκανε ένας fan σχετικά με τον γιο του Jax, εκείνος απάντησε ότι θα μάθουμε τη μοίρα του σε μια sequel σειρά που ετοιμάζει – αν όλα πάνε καλά, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την FOX. Ναι, καλά διαβάσατε, έχει ήδη στο μυαλό του μια ολοκαίνουργια σειρά με πρωταγωνιστή τον γιο του Jax Teller και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για να αρχίσει η παραγωγή της.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχει βρει ήδη τον τίτλο της σειράς, η οποία θα ονομάζεται Sam Crow. Ωστόσο, όπως μεταφέρει και ο ίδιος, για την ώρα δε μπορεί να πει περισσότερα. Αυτό που είπε, όμως, είναι ότι στο Sam Crow θα δούμε και τη μοιρά των Wendi, Nero, Abel και Thomas.

Τέλος, η δεύτερη σειρά που έχει στο μυαλό του θα λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα του Sons of Anarchy και θα ονομάζεται First Nine. Το εν λόγω τηλεοπτικό σόου θα απαρτίζεται από εννιά επεισόδια, στα οποία θα δούμε τη δημιουργία της λέσχης και τον πατέρα του Jax.

Δείτε το post με όλες τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Kurt Sutter:

Το αν τελικά θα έρθουν οι παραπάνω δύο σειρές στην οθόνη μας, θα το δείξει μονο ο χρόνος. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.