Πρώτη ματιά στο 3ο μέρος του Λουπέν με τον Omar Sy (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ασάν κλέβει την παράσταση για ακόμη μία σεζόν
25 Σεπτεμβρίου 2022 11:24
Πρώτη ματιά στο 3ο μέρος του Λουπέν με τον Omar Sy (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρος του TUDUM fan event ήταν και το Lupin ή αλλιώς Λουπέν, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα την 3η σεζόν του και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο. H γαλλική σειρά της υπηρεσίας έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα, οπότε ήταν λογικό κι επόμενο να συνεχιστεί.

Στο φινάλε της 2ης σεζόν είδαμε τον Assane να παίρνει τελικά την εκδίκησή του από τον Hubert Pellegrini (Hervé Pierre) για όλα αυτά που έκανε στον πατέρα του και με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε το Netflix, ο Assane είναι πλέον κατατρεγμένος.

Πλέον κατατρεγμένος, ο Ασάν πρέπει να μάθει να ζει μακριά απ' τη γυναίκα και τον γιο του. Ο πόνος που τους έχει προκαλέσει αναγκάζει τον Ασάν να επιστρέψει στο Παρίσι και να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν κάπου αλλού μια νέα ζωή. Αλλά τα φαντάσματα του παρελθόντος παραμονεύουν και μια απρόσμενη ανατροπή θα κάνει άνω κάτω τα σχέδιά του.

Η νέα σεζόν του Lupin (Λουπέν) δεν έχει ημερομηνία, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.