Lupin 3η Σεζόν: Μάθαμε πότε επιστρέφει ο Ασάν του Omar Sy στο Netflix

Έχουμε την ημερομηνία πρεμιέρας του Lupin Part 3 μαζί με ένα νέο poster
20 Απριλίου 2023 20:03
Lupin 3η Σεζόν: Μάθαμε πότε επιστρέφει ο Ασάν του Omar Sy στο Netflix

Ο Ασάν Ντιόπ του Omar Sy ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πόλη του, το Παρίσι! Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν του LupinΛουπέν - Μέρος 3ο όπως αναφέρεται επίσημα), ενός εκ των πιο επιτυχημένων μη αγγλόφωνων σειρών στην ιστορία της streaming υπηρεσίας. 

Και μπορεί να είχαμε να μάθουμε νέα από τον Assane Diop από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν κυκλοφόρησε ένα teaser trailer, όμως τώρα χάρη σε μια νέα αφίσα μαθαίνουμε πότε επιστρέφει στο Netflix: 5 Οκτωβρίου του 2023. Ετοιμαστείτε λοιπόν για τα νέα επεισόδια της σειράς, τα οποία θα συνεχίσουν τις περιπέτειες του "Λουπέν", ο οποίος τώρα τρέχει για να κρυφτεί μετά από τα γεγονότα του φινάλε της 2ης σεζόν και θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τη γυναίκα και το γιο του.  

Η teaser αφίσα του Lupin Part 3: 

Η επίσημη πλοκή της 3ης σεζόν του Λουπέν αναφέρει: 

"Πλέον κατατρεγμένος, ο Ασάν πρέπει να μάθει να ζει μακριά απ' τη γυναίκα και τον γιο του. Ο πόνος που τους έχει προκαλέσει αναγκάζει τον Ασάν να επιστρέψει στο Παρίσι και να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν κάπου αλλού μια νέα ζωή. Αλλά τα φαντάσματα του παρελθόντος παραμονεύουν και μια απρόσμενη ανατροπή θα κάνει άνω κάτω τα σχέδιά του."

Να θυμίσουμε ότι το Μέρος 2ο του Λουπέν είχε προβληθεί στο Netflix τον Ιούνιο του 2021, έτσι ο αγαπημένος Γάλλος κλέφτης θα επιστρέψει ύστερα από απουσία δύο και πλέον ετών. 

To Lupin Part 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2023 αποκλειστικά στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο teaser trailer της νέας σεζόν. 

Tags: