Λουπέν 3η σεζόν: Ο “έντιμος κλέφτης“ του Netflix επιστρέφει - Δείτε το νέο trailer

O Omar Sy με τα “χίλια πρόσωπα“ θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή
06 Σεπτεμβρίου 2023 18:50
Λουπέν 3η σεζόν: Ο “έντιμος κλέφτης“ του Netflix επιστρέφει - Δείτε το νέο trailer

Ο "Λουπέν" επιστρέφει μετά από απουσία δύο χρόνων και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο νέο και καταιγιστικό trailer για την 3η σεζόν

Ο "έντιμος κλέφτης" του Netflix που τον υποδύεται ο Omar Sy έχει μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και το γιο του καθώς όλη η Γαλλία τον καταζητά. Σαν άλλος Οδυσσέας που θέλει να επιστρέψει στην "Ιθάκη" του, επιστρέφει στο Παρίσι θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα αλλά και με μια πρόταση για να πάρει την οικογένειά του μακριά και να κάνουν μια νέα ζωή στο εξωτερικό. 

Το πλάνο του κάπως θα στραβώσει επειδή τα φαντάσματα του ζοφερού παρελθόντος του δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία, όπως αποδεικνύεται από το νέο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω. Φαίνεται πως ο Ασάν με τα χίλια πρόσωπα σχεδιάζει το μεγαλύτερο κόλπο, την πιο "γκραν" ληστεία που έκανε ποτέ αλλά με ποιο τίμημα; Τα νέα επεισόδια της σειράς Lupin θα καθορίσουν την μοίρα του Γάλλου απατεώνα που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. 

Δείτε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν του Lupin

Η επίσημη σύνοψη του σεναρίου της νέας σεζόν αναφέρει: "Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει αυτό και αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του."

 To cast συμπληρώνουν οι: Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Vincent Londez, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Hervé Pierre, Etan Simon και η Shirine Boutella. 

To Λουπέν Μέρος 3ο θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2023 αποκλειστικά στο Netflix.