To Hellbound του Netflix επιστρέφει με 2η σεζόν – Δείτε το trailer

Αλλά δεν ξέρουμε πότε θα φτάσει στις οθόνες σας
24 Σεπτεμβρίου 2022 16:31
To Hellbound του Netflix επιστρέφει με 2η σεζόν – Δείτε το trailer

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι το Hellbound θα συνεχιστεί στο Netflix, μιας και είχε πάρει πολύ γρήγορα το «πράσινο φως», αφού είχε «σκίσει» σε τηλεθέαση.

Τώρα, το Netflix έρχεται και το επιβεβαιώνει ξανά, μιας και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα μικρό βίντεο που αναφέρει ότι το σόου που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς θα επιστρέψει με το Season 2. Οι πληροφορίες μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες και δε γνωρίζουμε καν εάν θα δείτε τους ίδιους ηθοποιούς στη συνέχεια, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Η πλοκή του σόου:

Στο επίκεντρο της πλοκής είναι μια ομάδα από δαίμονες που κυνηγούν αμαρτωλούς. Αυτούς τους "επιλέγει" ένα θεϊκό ουράνιο ον που ενημερώνει τα θύματα πρότινος για την ημερομηνία και την ώρα της εκτέλεσής τους. Αυτά τα υπερφυσικά γεγονότα προκαλούν πανικό και χάος και επιτρέπουν σε μια θρησκευτική οργάνωση τη The New Truth να αναδυθεί και να κερδίσει έδαφος και πιστούς. Λίγοι όμως υποψιάζονται τις δραστηριότητές τους και αρχίζουν να ερευνούν τα μυστήρια αυτά γεγονότα.

Hellbound: Εάν συνεχιστεί για 2η σεζόν μην περιμένετε να είναι το ίδιο

Να σας υπενθυμίσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο με τη 2η σεζόν της σειράς, ειδικά ύστερα από τις επίσημες δηλώσεις του ίδιου του δημιουργού.

Μεταξύ άλλων στην 1η σεζόν πρωταγωνιστούν οι Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo και Park Jeong-min. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι το Hellbound θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ δεν ξέρουμε αν το Netflix θα το συνεχίσει με νέες σεζόν. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται το Netflix και το Lezhin Studio.

Το Hellbound θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix, αλλά η ημερομηνία είναι ακόμη άγνωστη. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.