Hellbound: Εάν συνεχιστεί για 2η σεζόν μην περιμένετε να είναι το ίδιο

Ο δημιουργός του, Yeon Sang-ho αποκαλύπτει το πλάνο του
30 Νοεμβρίου 2021 13:20
Hellbound: Εάν συνεχιστεί για 2η σεζόν μην περιμένετε να είναι το ίδιο

Το Hellbound μπορεί να μην έκανε τον ίδιο πάταγο με το εξίσου κορεάτικο Squid Game -φάνταζε άλλωστε ακατόρθωτο- αλλά κρατιέται ακόμα στο Top 10 του ελληνικού Netflix και όχι μόνο.

Τα έξι επεισόδια της 1ης σεζόν ολοκληρώθηκαν με αρκετά όμως αναπάντητα ερωτήματα και όσοι το παρακολούθησαν αναρωτιούνται εάν θα υπάρξει 2η σεζόν.

Η 2η σεζόν του Hellbound ίσως να μην είναι καν live-action

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, Yeon Sang-ho, γνωστός από το "Train to Busan" αποκάλυψε μερικά από τα πλάνα του για τη συνέχεια του Hellbound, εφόσον αυτή πάρει το "πράσινο φως" για το Netflix. Μιλώντας στο Variety άφησε να εννοηθεί πως η συνέχεια του μπορεί να μην είναι σε live-action αλλά σε webtoon μορφή:

Επειδή το Hellbound βασίστηκε στο αυθεντικό webtoon, ο συνεργάτης μου Choi Kyu-Seok και εγώ αποφασίσαμε πως θα διηγηθούμε την μετέπειτα ιστορία πρώτα μέσω webtoon. Και εάν θελήσουμε να το μετατρέψουμε πάλι σε live-action σειρά, αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί περαιτέρω. 

Όπως ξέρετε μόλις τώρα κυκλοφορήσαμε την 1η σεζόν του Hellbound και δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε κάποια συζήτηση με το Netflix. Οπότε προς το παρόν θα πω πως πρέπει πρώτα να συζητηθεί περαιτέρω. 

Έτσι όπως το βλέπουμε με την επιτυχία που είχε το Hellbound και το κορεατικό σινεμά να βρίσκεται σε μια ακμαιότατη εποχή, δύσκολα να μην πάρει το "ΟΚ" και τα λεφτά του Netflix. 

Τέλος τις εντυπώσεις μας από το Hellbound θα τις βρείτε πατώντας εδώ