Ένοπλη επίθεση στο πλατό της σειράς Chicago Fire

Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος που γίνονταν τα γυρίσματα
15 Σεπτεμβρίου 2022 14:50
Ένοπλη επίθεση στο πλατό της σειράς Chicago Fire

Ακόμη ένα περιστατικό ένοπλης επίθεσης σε πλατό του Χόλιγουντ καταγράφηκε χθες και συγκεκριμένα κοντά στο πλατό της δημοφιλούς σειράς του NBC, Chicago Fire. 

H αστυνομία του Σικάγο επιβεβαίωσε ότι ένας άγνωστος άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, πυροβόλησε προς το μέρος μιας ομάδας ανθρώπων που βρισκόταν στην δυτική πλευρά της Madison Street στις 13:45 τοπική ώρα. Σύμφωνα με την αναφορά των αρχών ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή μέσα σε ένα σκουρόχρωμο SUV, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός είτε από το συνεργείο είτε από τους ηθοποιούς. 

Τα γυρίσματα της 11ης σεζόν του Chicago Fire σαφώς σταμάτησαν αμέσως, μιας και το συμβάν διερευνάται από την Αστυνομία του Σικάγο. Οι πληροφορίες πως μια σφαίρα κατέληξε σφηνωμένη πάνω σε εξοπλισμό της παραγωγής δεν έχουν εξακριβωθεί. 

Παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει πάλι στο Σικάγο τον περασμένο Ιούλιο και συγκεκριμένα στα γυρίσματα της sequel σειράς του Justified του δικτύου FX, με τίτλο "Justified: City Primeval", καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ διερχόμενων οχημάτων. Μάλιστα λίγες εβδομάδες αργότερα ένας άγνωστος πέταξε μια συσκευή που η αστυνομία κατονόμασε ως "εμπρηστικό μηχανισμό", ευτυχώς και πάλι χωρίς να τραυματιστεί κανείς. 

Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί του Chicago Fire είναι οι Michael Brandt και Derek Haas, ενώ μαζί τους σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού είναι ο Dick Wolf. Η εκπομπή εξερευνά τις ζωές, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές, των πυροσβεστών, του προσωπικού διάσωσης και των παραϊατρικών του Πυροσβεστικού Σώματος του Σικάγο στο φανταστικό "Πυροσβεστικό Μέγαρο 51".

To Chicago Fire προβάλλεται από το 2012 στο NBC και μετράει αισίως 10 σεζόν. Η 11η σεζόν του Chicago Fire θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.